Sprzedam moje Derbi - to sportowy skuter hiszpańskiej marki należącej do Piaggio.
Silnik 125ccm 4t piaggio na gaźniku - 15KM.
Trochę zagmatwane są jego losy - rok produkcji zdaje się 2008 lub 2009, był przez 1 dzień zarejestrowany w Niemczech, a ja go kupiłem w zeszłym roku u nas i zarejestrowałem jako pierwszy w PL (jestem więc pierwszym użytkownikiem). Przejechałem niecałe 2500km, średnio zużywając 3.88l (spritmonitor, wiadomo ).
Wady: z bratem Noxa udało się go nam przewrócić na bok i ma lekko porysowane plastiki (będzie foto) i licznik wskazuje szybkość w mph (za chuja nie umiem tego przestawić, pewien hiszpańskojęzyczny Fin próbował u producenta znaleźć sposób, żeby to przestawić i się nie udało (dzięxx).
Zalety - jest prawie nowy, szybki, żwawy, świetnie się prowadzi, dodatkowo zamontowany ma sportowy wariator Polini (coś koło 500zł) i lekkie rolki, opony fabryczne jak nowe.
Zarejestrwany legalnie jako 125cc, więc prawko min. A1 jest wymagane (ew. można mieć to w dupie bo nikt nie sprawdza skuterzystów).
Małolaty na chińskich zabawkach z zazdrością się gapią
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Wto 16 Kwi, 2013
pod moją (lekką dość - przyznaję) dupą działał ten zawias kozacko, jak na skuter mega kozacko nawet!