auto: Clio
silnik:: znów jest
moc: ponad stokm Pomógł: 15 razy Dołączył: 07 Kwi 2011 Skąd: WWa
Wysłany: Pią 19 Kwi, 2013
rabarbar napisał/a:
sonda ??
ok
czemu sierra dużo pali? sonda potrwa do jutra.
silnik:: jest
moc: jestkm Pomógł: 167 razy Dołączył: 03 Cze 2007 Skąd: z dupy
Ścierka pali dużo bo po prostu sporo pali, tak mi się wydaje. Mogłaby nieco mniej palić, ale akurat nie pali mało, więc można rzec, że pali dużo. W sumie mogłaby nieco mniej palić gdyby nie to, że pali sporo. Czyli - sporo pali, gdyż zużywa dużo paliwa, gdyby mniej paliła byłoby lepiej, ale pali dużo, więc niestety sporo pali.
auto: Saxo VTS
silnik:: TU5J4
moc: 118km Pomógł: 34 razy Dołączył: 20 Sty 2008 Skąd: Górki Małe
Na dwoje babka wróżyła i w sumie to ciężko stwierdzić.
Bart napisał/a:
Ścierka pali dużo bo po prostu sporo pali, tak mi się wydaje. Mogłaby nieco mniej palić, ale akurat nie pali mało, więc można rzec, że pali dużo. W sumie mogłaby nieco mniej palić gdyby nie to, że pali sporo. Czyli - sporo pali, gdyż zużywa dużo paliwa, gdyby mniej paliła byłoby lepiej, ale pali dużo, więc niestety sporo pali.
Cytując przedmówce chciałbym zaznaczyć że w obliczu niższych cen paliw nie miało by to znaczenia , nie było by to przeszkoda i nikt uwagi by ku temu nie przywiązywał. Tylko w takim wypadku zewsząd słychać było by głosy że paliwo drogie.