z związku z tym, iż ledwo co odebrałem furaka wczoraj od mechanika [pasek jakby ktoś nie pamiętał]
postanowiliśmy z saxorulessem sprawdzić się na elastyczność...
no i cóż... prawda kole w oczy ale to powiem...
2 razy dostałem baty!
od 80 do nie wiem ilu.... do końca III w każdym razie...
początek za pierwszym razem wydawalo mi się, że idziemy równo po czym saxofon zaczął powolusieńku
mnie wyprzedzać... na końcu III miał długość samochodu przewagi...
za kolejnym podejściem było tak samo tylko jakby trochę później zaczynał się zbierać chyba... dostałem
pewnie tyle samo....
jedno jest pewne, ten saxofon nie dość ze zapierdala to wydaje jakieś nieziemskie dźwięki podobne
do motocyklowych....!!
_________________ "...i w tym momencie nawigacja mówi mi : "ZRÓB ALTONENA", no to bach rekaw..." cytat dr. prof. CHRZANKA - santo subito!!!!
być może.... jednak wczoraj zbyt duzo samochodów było....!
parę chwil wcześniej na trasie z wesołej nie mógł mnie jednak dogodnić saxofonem,
wystartował za mną z pod świateł, nei wiem czy odrazu podloga była u niego czy nie,
w każdym razie u mnie tak... i do 180 - 190 szliśmy równo...
a przy próbie elastyczności zauważyłem jakie pieruńsko krutkie ma te biegi zawodnik jeden no!
on zmieniał na IV podczas gdy ja dopiero dochodziłem do czerwonego pola.... dobre dobre!
[ Dodano: 2006-03-02, 13:26 ]
psvts!! wątpisz w jego wyjątkowość...!?
jest MÓJ więc to już w 100% za wyjątkowość wystarczy nie..!??!
_________________ "...i w tym momencie nawigacja mówi mi : "ZRÓB ALTONENA", no to bach rekaw..." cytat dr. prof. CHRZANKA - santo subito!!!!
tiaa... tylko ze to nie s16 a GT...
a ustawka chętnie! ale to myślę jak warunki będą pozwalały przeniść nasze setki koni mechanicznych na asfalt dopiero...
pzdr