ŁukaszS3 Mam wykształcenie jak prezydent mistrz jebaka
auto: EVO V
silnik:: 4G63
moc: 334km Pomógł: 16 razy Dołączył: 20 Lut 2009 Skąd: Ustroń
Wysłany: Śro 12 Gru, 2012
Vlodarsky napisał/a:
Może jest na forum właściciel jakiegoś banku?
Właśnie się nad tym zastanawiam czy czegoś nie otworzyć bo już nie mam co z tym hajsem robić. Już zacząłem wymieniać PLN na EURO żeby tego było mniej ale to rozwiązało sprawę na krótki okres czasu. Ale to takie trochę odkładanie problemu na potem... Teraz pożyczę a potem jak oddadzą z % znowu będzie jeszcze więcej...
_________________ "Najważniejsze to ecu ktore leje paliwo i wali iskrą a nie zastanawia się czy misiom na biegunie nie bedzie za ciepło " by eM
auto: Clio II ph3
silnik:: F4R
moc: 0_km Pomógł: 21 razy Dołączył: 09 Maj 2009 Skąd: PWZ
Wysłany: Śro 15 Maj, 2013
Opuszczam BZ WBK z niesmakiem. Nie mogę sprawdzić historii rachunku dalej jak 12 miesięcy wstecz. Nie jeżdżę samochodem na parę, to i nie będę chodził do oddziału i prosił o miesięczne papierowe wyciągi.
Potrzebuję:
1) Konta dla spółki zoologocznej (sp. z o.o.)
2) Z możliwością sprawdzenia historii online >=24miesięcy
3) Niedrogiego
Na razie typuję: Alior, Raiffeisen, City Handlowy. Coś jeszcze? Ewentualnie jakieś znane Wam fakty dyskredytujące powyższe?
auto: Cupra
silnik:: 2.0t
moc: 300km Pomógł: 14 razy Dołączył: 08 Maj 2009 Skąd: WZ
W aliorze widzę całą historię z 2011r, kiedy to założyłem konto nie wiem jakie opłaty są dla sp. z o.o. , ale dla jednoosobowej firmy konto jest całkowicie darmowe
auto: 106 S16, Willy
silnik:: TU5J4 1.6 16V
moc: 168km Pomógł: 18 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Skąd: Warszawa
Jakarti napisał/a:
siema,
hmm...
zadzwon do swojej placówki i popros o to zeby Ci przysłali na Twoj adres. nie da rady tak?
Zawsze da, ale za siano. Ode mnie w Kredyt Banku chcieli chyba 5 albo 15zł za stronę, a potrzebowałem wyciągi z 3-4 msc sprzed 4 lat, było tego z 50 str.
_________________ "If in doubt, flat out." - Colin McRae
auto: Clio II ph3
silnik:: F4R
moc: 0_km Pomógł: 21 razy Dołączył: 09 Maj 2009 Skąd: PWZ
Jakarti napisał/a:
siema,
hmm...
zadzwon do swojej placówki i popros o to zeby Ci przysłali na Twoj adres. nie da rady tak?
Tak jak Greg napisał. Ja akurat muszę komuś udowodnić, że zapłaciłem fakturę sprzed 1.5 roku. Nie jestem pewien w którym miesiącu ją zapłaciłem, więc jak będę miał niefart, to zapłacę tyle co za rok obsługi w innym banku.
Wymaganie nie jest jakieś wygórowane, bo na prywatnych rachunkach mógłbym taką operację przeprowadzić bez problemu.
auto: Renault Clio
silnik:: F4R 738
moc: 188km Pomógł: 132 razy Dołączył: 13 Mar 2008 Skąd: Będzin
Właśnie np po to, druga sprawa jak nie zapłacisz faktury w ciągu 30 dni od terminu zapłaty to musisz ją wyksięgować z kosztów. Jak zostawisz w kosztach a będziesz miał kontrol, to musisz pokazać kiedy ją zapłaciłeś.