auto: DC2R
silnik:: B
moc: ?km Pomógł: 31 razy Dołączył: 30 Mar 2009 Skąd: z lasu
Wysłany: Sob 18 Maj, 2013 Wiosenna wyprzedaz skandynawska
Najwyzsza pora zeby troche sprzatnac garaz z zalegajacych rzeczy. Troche sie tego nazbieralo i w sumie nie jest mi to potrzebne, moze komus sie przyda
5. Kolo zamachowe B18C6. Seryjne, przebieg 202kkm. Cena 50pln
6. Wkladki poduszek silnika energy suspension do Civic´a Type R, uzywane. W dobrym stanie. Jezdzily u mnie przez okolo 30kkm. Cena 60pln
7. Kierunkowskazy Honda. Przezroczyste, pasuja do wiekszosci Hond. Sciagniete z Integry. Cena: 15PLN
10. Swiatla przednie civic type r. Byly u mnie w civicu, przejechaly okolo 180kkm. Nie dziala regulacja wysokosci. Po rozpakowaniu okazalo sie ze 1 jest pekniety z tylu, 1 zaczepu brak i 1 pekniety. Wiem ze przed wyciagnieciem byly cale wiec dziekuje warsztatowi ktory wymienial. 2gi caly, wszystkie zaczepy cale. Cena 100pln
11. Owiewki JDM do civica type r. Rzadko spotykany towar. Nowe w pudelku, zdjecia brak. Cena 550pln (nowe w stanach okolo 200$).
12. Naba Momo pasujaca do Fiata CC. Lezy i sie kurzy. Dostalem ja razem z kierownica. Cena 50pln
Towar do obejrzenia w Zalesiu Gornym (za Piasecznem), nie mam czasu zeby cokolwiek wysylac wiec tylko odbior osobisty. Moge po wczesniejszym dogadaniu cos podrzucic do WWA.
Jezeli ktos chce to moge podjechac z felgami do Rasciaka zeby je sprawdzil na wywazarce. Celice jedna juz mam, tez biala, wiec zamiana nie wchodzi w gre.
Kontakt na PeWu.
Ostatnio zmieniony przez iQ Pią 27 Wrz, 2013, w całości zmieniany 1 raz
Czesio [Usunięty]
Wysłany: Sob 18 Maj, 2013
rezerwuje felgi z beemki do poniedziałku jeśli można
auto: DC2R
silnik:: B
moc: ?km Pomógł: 31 razy Dołączył: 30 Mar 2009 Skąd: z lasu
M, nie widzialem jeszcze e39 z tymi felgami. Zapomnialem napisac ze mam do nich srodkowe dekielki ( z calymi zaczepami) jesynie znaczki wymagaja odnowienia
auto: Clio
silnik:: znów jest
moc: ponad stokm Pomógł: 15 razy Dołączył: 07 Kwi 2011 Skąd: WWa
Michał napisał/a:
Cytat:
9. Olej do skrzyni MTF3. Pozostalosci (0,5L). Otawarty w styczniu. Tyle zostalo w opakowaniu po wymianie. Cena: 10pln.
11 cm taśmy powertape mi zostało, kolor czarny..