Jakby ktoś jeszcze nie dokonał zmiany opon zimowych na letnie to zapraszam.
T samo się tyczy zakupu nowych opon w sensownych cenach - niestety, oferta tylko dla osób z Warszawy i okolic, które mogą odebrać opony osobiście.
Łaty kup do łatania, dzisiaj pojechałem do wulkanizacji 24h na wołoskiej, napchali mi jakiegoś sznurka w dziurę po gwoździu bez zdejmowania opony, mówią gotowe.
Ciekawe czy to będzie trzymać.
Gosia ma ostatnio takiego pecha że będziemy częstymi klientami, jeszcze paski z opon nie zeszły a już 2 łatane
AleX [Usunięty]
Wysłany: Pon 20 Maj, 2013
Kamill napisał/a:
Łaty kup do łatania, dzisiaj pojechałem do wulkanizacji 24h na wołoskiej, napchali mi jakiegoś sznurka w dziurę po gwoździu bez zdejmowania opony, mówią gotowe.
Do cywila na ulice styknie.
Duże dzięki dla Rasty za odkręcenie koła po godzinach, które przykręciły te matoły na wołoskiej. Nie polecam tej wulkanizacji po stokroć. Lagą ok 60cm nie byłem w stanie ruszyć śruby skacząc po kluczu
Dodam że przed łataniem pytałem czy będzie załatane kołkiem, powiedzieli że tak, bo miałem obawę ze walną najtańszą łatę, więc się upewniałem przed usługa jak maja zamiar ją wykonać. Mimo to wsadzili sznur. Nie było z kim później rozmawiać, poziom dna i metra mułu, typowy "warszawski cwaniak" mechanik.
Wiem że na Włodarzewskiej otworzyli wulkanizacje 24h i wszyscy moi sąsiedzi byli zadowoleni z ich usług także odsyłam tam w zamian, jeżeli ktoś by szukał 24h.
AleX [Usunięty]
Wysłany: Wto 02 Lip, 2013
Kamill napisał/a:
Wiem że na Włodarzewskiej otworzyli wulkanizacje 24h i wszyscy moi sąsiedzi byli zadowoleni z ich usług także odsyłam tam w zamian, jeżeli ktoś by szukał 24h.
tam mi w nocy w focusie wymieniali oponę i strasznie jęczeli, że tak późno ale zrobili