Sprawa jest taka.
Moja kochana Bożenka sprzedała dom dwa dni temu i chce zanabyć mieszkanie. Z tym że totalnie nam sie nie spieszy z zakupem bo mieszkamy w mojej menelni, czekamy na spokojnie na jakąś dobrą okazje/oferte ( oby sie znalazła )
Generalnie trzeba coś z kasiorro zrobić - do tego przydałby nam sie jakiś polecony doradca.
Ktoś kogoś zna ?Może na forumowni mamy jakiegoś łachudrę od pieniążków.
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Wto 21 Maj, 2013
heheh - Greg - dokladnie.
Jak szukałem doradce kred. do wlasnego mieszkania to PCS podał mi tutaj na forum mega ZAJEBISTĄ osobe która mi świetnie załatwiła kredycik. Może tym razem też sie uda
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
nie znam konkretnej osoby ale wiem jak kiedys rozwiazałem podobny "problem"
runda po kilku bankach i zwykłe negocjowanie stawek %.
no chyba, ze chcecie korzystac z produktow inwestycyjnych to faktycznie.. nici z takiej rady.
jesli chodzi o zwykłe lokaty - przy duzych kwotach oferta pisana (reklamy, ulotki, srotki) ma się nijak do oferty, którą składa Ci bank. przy rozpoczynaniu takiej wspolpracy sa tez dodatkowe korzysci z niej wynikajace jak uslugi concierge (wbrew pozorom nie takie gowno) i milion innych.
Ostatnio zmieniony przez Jakarti Wto 21 Maj, 2013, w całości zmieniany 2 razy
AleX [Usunięty]
Mogę przechować pieniądze na bezpiecznym (prywatnym) koncie i w tym czasie doradzić, że powinny tam długo leżakować. Agreed?
auto: Clio Sport
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
zefir napisał/a:
nieraz na stronie money.pl masz jakies porownania
gowno warte. nie raz sam je układałem
zakłądasz odświętny trampek i podróż po bankach
nie wiem jaką kwotą dysponujecie ale może uda się już załapać na usługi Private Banking'u, a to już inny lvl współpracy
auto: RS
moc: 172km Pomógł: 14 razy Dołączył: 03 Sie 2010 Skąd: z kątowni
Michał napisał/a:
Generalnie trzeba coś z kasiorro zrobić
Moge się kasiora zająć,jezeli to taki problem
Forex to dobra pomysł ale obawiam się,że dla takiego Janusza jak Michał może się okazac kiepską inwestycją Musiał by troche poczytać i interesowac się tym na bieżąco,bo to nie lokata gdzie raz w miesiącu sprawdzasz saldo i heja.
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Przepraszam bardzo - czy was poyebało ?
jaki forex, jaka giełda ?!
Zamykam oczy i widze jak raspu sprzedaje dom w który wsadził cały hajs i zadowolony całą kase inwestuje na giełdzie ( oczywiscie podjeżdżając maluchem ) a siema mu towarzyszy
auto: Clio II ph3
silnik:: F4R
moc: 0_km Pomógł: 21 razy Dołączył: 09 Maj 2009 Skąd: PWZ
No przecież wygłupiam się z tym Foreksem! Jak by poszło nie w tą stronę co trzeba, to by dom w 5 minut przehandlowali
Z drugiej strony, gdyby zapakowali się swego czasu za równowartość domu w USDJPY z lewarem 1:100:
Każdy z nas miałby po HotHatch'u!
A Majk byłby królem życia we wszystkich klubach w Polsce przez następne 50 lat!
Majk,
Żartowałem, żartowałem, ŻARTOWAŁEM!
Ostatnio zmieniony przez siema Wto 21 Maj, 2013, w całości zmieniany 1 raz