Grzesiek VTS You cant handle the truth! Czy to jest saxo ??
auto: saxo 2 x 16V
silnik:: 1.6
moc: 136 i ??km Pomógł: 19 razy Dołączył: 13 Gru 2005 Skąd: Kraków
Wysłany: Czw 10 Maj, 2007
Niemy napisał/a:
BaRtO_206GT napisał/a:
To jesli tak sie zachwycacie Facom'em to ja jestem Wam w stanie zaproponowac narzedzia lepszej jakosci i w nizszych cenach!
sorry za O/T
no to Barto zakladaj jakis temat i probuj nas przekonac bo pierwszy raz slysze o 'Twoich' narzedziach, a Facom'a juz nie raz sprawdzalem i zawsze bylo git
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Fakom to lipa.
Bartek mi pokazywał swoej narzędzia, w niższej cenie ta sama jakość a może i lepsza.
Więc nie rozumiem tutaj podjarki facomem. Bartek , wez poka i pochwal sie.
Grzesiek VTS You cant handle the truth! Czy to jest saxo ??
auto: saxo 2 x 16V
silnik:: 1.6
moc: 136 i ??km Pomógł: 19 razy Dołączył: 13 Gru 2005 Skąd: Kraków
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Niemy napisał/a:
BaRtO_206GT napisał/a:
To jesli tak sie zachwycacie Facom'em to ja jestem Wam w stanie zaproponowac narzedzia lepszej jakosci i w nizszych cenach!
sorry za O/T
no to Barto zakladaj jakis temat i probuj nas przekonac bo pierwszy raz slysze o 'Twoich' narzedziach, a Facom'a juz nie raz sprawdzalem i zawsze bylo git
facom sie nadaje!!! chyba do nakrecania kapsli na tymbarki..
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
Jakarti napisał/a:
Niemy napisał/a:
BaRtO_206GT napisał/a:
sorry za O/T
od kapsli na tymbarku to ty sie odpimpaj - I NIE ROBCIE TUTAJ BURDELU TYLKO SZUKAJCIE W POMOCY POZOSTALYCH DWOCH FIRM.
sorry za O/T
od kapsli na tymbarku to ty sie odpimpaj - I NIE ROBCIE TUTAJ BURDELU TYLKO SZUKAJCIE W POMOCY POZOSTALYCH DWOCH FIRM.
skoro temat naklejek juz wyjasniony to ja draze temat narzedzi...
wcale nie powiedzialem ze to co sprzedaje Barto jest gorsze, tylko ze nie znam tej firmy i bardzo chetnie uslysze cos na jej temat, jesli jakosc jest tak dobra( albo lepsza) to po co przeplacac
używamy Facoma od lat - jak coś się rozsypie przyjeżdża Pan i wymienia. Jakość super. Ale takie rzeczy jak wózki narzędziowe dla Facoma i tej firmy którą sprzedaje Barto robi jakaś inna firma.