auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Wto 25 Cze, 2013
M napisał/a:
Mi obejrzyj lewe lusterko jak sej od początku tlucze celowo w bmke
ej, kurde. A to nie jest tak, że tam jest ciasno, a zjeżdżająca z wolna do krawędzi beta nie zostawia już dla seja miejsca w ogóle? W sumie nie znam się, a do tego widać tam mało...
silnik:: 2.3
moc: 110km Pomógł: 44 razy Dołączył: 27 Mar 2011 Skąd: Wilanów 90210
Sej wyjechal z pobocza i pojechał dalej, Piotrek w BMW po ścieciu wentyla przez seicento na ostatnim prawym zaliczył strzał opony na wyjściu i wjazd delikatny w bandę, kończąc wyścig, na drugi dzień wjechał w laminaty po tej stłuczce z Iwanem i tez przebił opone i drugi dzień też miał juz z głowy
auto: niebieskie :]
silnik:: na przedzie
moc: z tobą niech będzie.km Pomógł: 9 razy Dołączył: 17 Lip 2009 Skąd: z wioski
jeszcze nie analizuję takich zdarzeń zarobkowo
jendak jak dla mnie w 0:55 sej chce wyprzedzić bmw, ale brakuje mu prędkości przez co trochę wpada w jego tor jazdy, kierowca bmw odbija kierownicą w prawo, żeby uniknąć zdarzenia.
w 1:36 sej zdecydowanie chce wyprzedzić po wewnętrznej, ale brakuje mu prędkości i drogi przez co wpada pod bmw dostaje w bok i go obraca i wyrzuca z toru
ale na tym FB to leci mega hejt na kierowce BMW
choc jak dla mnie kierowca seja zdupil i pretensje to moze miec tylko do siebie.
a w tym filmiku z Ivanem to tam kto tak na koncu najpierw wjezdza w tego typa co z pobocza wrocil a potem w Ivana? Bo generalnie na jednej prostej jebnac w 2 auta to tez nie lada wyczyn
Na twoim miejscu zaczął bym zważać na ton , którym się do mnie zwracasz. Nie piliśmy razem wódki , i nie jestem twoim kolegą spod sklepu żebyś używał wobec mnie takich słów .
AleX [Usunięty]
faldzip napisał/a:
a w tym filmiku z Ivanem to tam kto tak na koncu najpierw wjezdza w tego typa co z pobocza wrocil a potem w Ivana? Bo generalnie na jednej prostej jebnac w 2 auta to tez nie lada wyczyn
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Ja tam macierewiczem nie jestem, natomiast mogl popelnic jakis blad co nie usprawiedliwia kierowcy z seja do zachaowania ala Jack Torrance z siekierą w "Lśnieniu".