auto: Clio&Skoda
silnik:: 1998/998
moc: 999km Pomógł: 2 razy Dołączył: 12 Sie 2011 Skąd: Rzeszów
Wysłany: Śro 26 Cze, 2013
Mi tam się wydaje, że pierwsza obcierka to typowa walka na torze i tyle, my też lubimy czasem próbować objechać mocne BMW i nie raz było tak, że z potem żałowałem spinania się na na wolnych winklach natomiast drugie "trącniecie" ze str bmw to jakieś nieporozumienie, kierowca seja chyba chciał się lusterkami pocałować... Nigdy tam nie byłem ale ten tor chyba nie jest tak wąski, żeby zapierdalać na grubość lakieru..
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
krzysiek_ napisał/a:
Nigdy tam nie byłem ale ten tor chyba nie jest tak wąski, żeby zapierdalać na grubość lakieru..
Weź się w garść! Na hoczheczu jesteś, tu nie trzeba być/widzieć/wiedzieć żeby być ekspertem!
silnik:: b18c6
moc: 200km
krzysiek_ napisał/a:
Nigdy tam nie byłem ale ten tor chyba nie jest tak wąski, żeby zapierdalać na grubość lakieru..
Jest
Generalnie korzystasz ile możesz, każdy cm się liczy jak masz szybko przejść zakręt.
I wiele dzwonów właśnie tak działa, że zabrakło tych 10cm na 12 metrowym torze, tylne koło spada na piach za tarką, kontra jedna druga trzecia i daszek