Jaram się taką różną muzyką, ale jakoś nie za bardzo się na razie w niej orientuję.
Dla przykładu czasem w radiu słyszę audycję House Pacific "24 tracks arund the world"
Co tydzień świeże utwory z całego świata, czasem szybko, czasem spokojnie, dużo vokalu, bardzo fajnie.
Piszcie, wrzucajcie, chętnie sie czegos dowiem.
Misiek_lbn Aż żal się spieszyć na tym forum victory is mine !
auto: Lancer Evo VII
silnik:: 2.0
moc: 330km Pomógł: 17 razy Dołączył: 24 Lut 2007 Skąd: Horsham
Wysłany: Czw 17 Maj, 2007
zarzuć coś przykładne, co to za rytmy, i na jakim rajdu słuchasz... ogólnopolskie jakieś czy odbiór zawężony dla mieszkańców danej osady
U mnie na Planeta-lokalne śląskie, grają samą rzeźnie, syf, ale w niedziele o 20 i w środę o 22,yeah.
Poza tym Helax, czeskie radio Helax, z Ostravy nadają, fajnie... W Ostravie jest Stodolna, parę uliczek, same kluby, naprawdę zajebiście, panny przednie i dobra muzyka w klubach. Dlatego tam duże tradycje klubowe...
Jak coś wyniucham to wrzucę, bo widzę, że poza Sharxem to wszyscy tylko Erica Prydza zapodają...
eric prydz ericiem prydzem ale nie warto jest szufladkowac muzy planeta krakowska tez miala w ktorys dzien tygodnia dobra nute wieczorami, teraz juz nie pamietam bo czasy siedzenia w lesie wieczorami w samochodzie z kumplami sie skonczyly, gejowskie zabawy staja sie coraz mniej modne, przynajmniej na tym forum napewno jest przesyt.
Ostatnio zmieniony przez qbus Czw 17 Maj, 2007, w całości zmieniany 1 raz
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
ja raczej zdania nie mam do housu bo poprostu go słucham na przemian z HH . Ogólnie lubie ale tylko do słuchania, do zabawy nie, juz przesyt tego , w kazdym klubie leci. Pozatym jak bylismy w lublinie to 3/4 klubu poleciało i tak na sale z HH
tutaj shoutcast do winapma
francuskie radio z housem, moim zdaniem poprostu mistrz, nie słuchałem lepszych kawałków. Fajnie bo jest duzo nieznanych oklepanych.
http://www.shoutcast.com/...le=filename.pls
auto: brak
silnik:: brak
moc: 1km Pomógł: 23 razy Dołączył: 24 Lut 2006 Skąd: Wch
Jeżeli chodzi o płyty to składaki Hed Kandi są całkiem fajne( szczególnie fajne są ślicznie rysowane okładki Jasona Brooksa ) - ich wadą jest stopniowo zwiększająca się moim zdaniem komercjalizacja i częste powtarzanie się niektórych utworów na różnych składankach ale ogólnie bardzo przyjemnie się tego słucha.
ja slucham internetowego radia z itunsa , jest mnostwo roznych kategorii i bardzo dobre strumienie po 128kb i nie zacinajace sie
czesem jak sa fajne sety to ripuje je w mp3 programem streamripper
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Pią 18 Maj, 2007
jak masz winampa, to zgrywasz ten program. Instaliren.
Odpal winapma i jakas stacje radiową i w nowym oknie klikni reap albo cos takiego i będzie ci zgrywał na dysior
jakośc taka sama jak z mp3 , czyli marna
Ok, ogarnę to... Dzięki wielkie. Muszę się w tej ambitnej klubówce połapać, bo niektórzy roią naprawdę dobrą muzykę.
mikson [Usunięty]
Wysłany: Pią 18 Maj, 2007
jakosc bedzie taka jaka idzie w strumieniu czyli jak masz dobry serwer strumieni ktory bedzie serwowal np 128kb i nie przytykal sie to takiej jakosci bedziesz mial mp3
ja polecam itunsa sa super stacje w roznych kategoriach jest prosty, mozna szybko nim robic mp3 z cd audio itd ale nie mozna ripowac nim ze strumienia ja na maku uzywam streamrippera na winde tez tego jest sporo