Od wczoraj wieczorem mam problemy z jutubem jako nalogowy jutuber ogladam duzo i sie delikatnie mowiac wkoorwilem. Sciagnalem nowe adobe i aktualizacje firefoxa i nadal to samo. Dzisiaj po odpaelniu kompa udalo sie obejrzec dwa filmiki i trzeci juz byl bez dzwieku. Pomijam fakt ze jakos co jakis czas zmieniala sie sama od dluzszego czasu. Co zaktualizowac lub sciagnac zeby to zaczelo dzialac? Filmik z fb ktory wczoraj chcialem obejrzec tez nie zaskoczyl. Co trzeba zaktualizowac zeby wrocilo wszytsko do normy?
auto: Ducato
silnik:: 2.3
moc: 110km Pomógł: 44 razy Dołączył: 27 Mar 2011 Skąd: Wilanów 90210
Wysłany: Czw 10 Paź, 2013
Zainstaluj chroma jako drugą przeglądarkę i odpal tam, jak nie chodzi, odinstaluj flasha w zainstalowanych programach całkiem i zainstaluj nowego ze strony adobe.
Jak dalej nie chodzi to może coś z operatorem interneta.
totalnie nie znam sie na komputerze moja wiedzy sie na kopiuj wklej i wejsciu w rozne strony teraz dopatrzylem sie ze jest full uzycie procesora przez jakies svchost.exe zupelnie nie mam pojecia co to jest nic nie sciaglem ostatnimi dniami w googlach z tego co pisze gimbaza nie wiele sie mi laikowi zrozumiec Jak wylaczyc tn proces?
auto: rdzivic
silnik:: półtora litra
moc: teraz juz brak km Pomógł: 36 razy Dołączył: 06 Lip 2009 Skąd: uć
Barejka napisał/a:
totalnie nie znam sie na komputerze moja wiedzy sie na kopiuj wklej i wejsciu w rozne strony teraz dopatrzylem sie ze jest full uzycie procesora przez jakies svchost.exe zupelnie nie mam pojecia co to jest nic nie sciaglem ostatnimi dniami w googlach z tego co pisze gimbaza nie wiele sie mi laikowi zrozumiec Jak wylaczyc tn proces?
svchost to proces, ktory swiadczy uslugi dla innych procesow. trzeba wiedziec jaka aplikacja wywolala ta konkretna instancje svchost, zeby dalej rozwiazywac problem.
ten program moze ci w tym pomoc http://technet.microsoft....s/bb896653.aspx
rozwiazanie na skroty opisal kamill.
nie przyjmuje reklamacji, bo sie nie znam, jestem koniem i tylko wklejam madrosci z internetow
Sibu czy te oczy moga kłamac... O kur.. co to jest
auto: Ikysesi
silnik:: QPZRBIE3RZ
moc: za mało~km Pomógł: 4 razy Dołączył: 05 Wrz 2011 Skąd: Karków
Barejka, klasyczny wirus podszywający się pod plik systemowy, który ma zadanie zmulić komputer wykorzystując sztucznie wydajność całego procesora.