auto: w planach
silnik:: 3.8...
moc: dużokm Pomógł: 5 razy Dołączył: 05 Sie 2009 Skąd: Waw/Chełm
Wysłany: Wto 12 Lis, 2013 kupię fiaciora 125p
Poszukuję BOREWICZA w stanie "do roboty".
Podłoga ma być cała, mechanicznie ma o własnych siłach dotrzeć na miejsce, gdzie dostanie nowe życie
Rocznik raczej lata 80, kolory pospolicie czyli "kość słoniowa" lub biel
Ma być to prezent na 60 urodziny.Solenizant miał kiedyś takiego sprzęta i chętnie będzie spędzał zimowe wieczory, przywracając dawną świetność reliktowi polskiej motoryzacji.
Jeśli ktoś coś będę wdzięczny bo przeglądałem alledrogo i tam za pomniki krzyczą nawet 5tysi!!!
Wysłany: Wto 12 Lis, 2013
Sibu napisał/a:
Moje nie są zmęczone, doczytałem i nie ogarniam czy chodzi w końcu o 125P czy o "Borewicza"
No może i Borewicz powoził Poldkiem, ale na takiego fiaciora też mawiają róznie
Mam czas do 03.01.2014 a pomysł się zrodził dzisiaj.
Sibu czy te oczy moga kłamac... O kur.. co to jest
auto: Ikysesi
silnik:: QPZRBIE3RZ
moc: za mało~km Pomógł: 4 razy Dołączył: 05 Wrz 2011 Skąd: Karków
Wysłany: Wto 12 Lis, 2013
Ciężkie zadanie sobie wybrałeś. 125P teraz to super unikatowy klasyk. Tak mało egzemplarzy wyszło tego niespotykanego samochodu, że jest wart więcej niż niejeden czegokolwiek wart samochód
Z tego co słyszę czasami jak to wygląda w woj. lubelskim, to jedyną rozsądną opcją jest szukać bezpośrednio po dziadkach, albo w gazetach. Internetem nawet bym się nie trudził.
Wysłany: Śro 13 Lis, 2013
Sibu napisał/a:
Ciężkie zadanie sobie wybrałeś. 125P teraz to super unikatowy klasyk. Tak mało egzemplarzy wyszło tego niespotykanego samochodu, że jest wart więcej niż niejeden czegokolwiek wart samochód
Z tego co słyszę czasami jak to wygląda w woj. lubelskim, to jedyną rozsądną opcją jest szukać bezpośrednio po dziadkach, albo w gazetach. Internetem nawet bym się nie trudził.
Szok Tato Kupe jak zobaczyłem ceny na allegro
Nawet za trutnia są asy, którzy krzyczą ok 10tyś!!!
Max budżet to dwa koła, i tak jak mówisz trzeba szukać po chałupach
Na forumie jest kilku amatorów stylu "klasiko" więc może się uda
auto: E39 523i
silnik:: 2,5
moc: Ile Pan Bóg Dakm Pomógł: 16 razy Dołączył: 01 Wrz 2009 Skąd: ŚwiątyniaOpatrzności
Wysłany: Śro 13 Lis, 2013
a chyba najlepiej to w mniejszych miejscowościach, tam się jeszcze to widuje. Dajesz ogłoszenie w "Kurierze Siedleckim", "Dniu Pułtuska" i nagle będziesz miał do wyboru, do koloru.
Albo rozklejasz przy garażach na peryferiach. Ursus, Piaseczno, Rembertów, etc.
itr 911, gdzies niedaleko tego kolejowego parkingu. Z tego co wiem ma pordzewiale spody drzwi chyba 3 szt i jakies dziwne dziury w dachu, kolega to ogladal, ale zrezygnowal. Moge zalatwic numer