Miejscowi... który oes polecacie na ogladarke? Co prawda planujemy sobie zrobic zapoznanie ale moze sie okazac ze nie damy rade jechac wczesniej wiec wolalbym nie jechac w ciemno i sie ekscytowac niczym.
na os Puńców jest sporo ciekawych miejsc, ale os leci tylko raz.
os leszna to w większosci odwrocony os Cisownica z tegorocznej Wisły, więc też ciekawie, a szczegolnie spadanie z budzina :
To kto ogląda w sobotę? Ja planuję Puńców na początek, zobaczyc czołówkę w miejscu 4:40 na onboardzie, łatwo dojechac i szybko się zmyc na Goleszów w tej samej pętli pętli w miejsce z 7:40.
Druga pętla na os-ie Leszna, Budzin 5:03 powinno byc już brudno i ślisko w drugim przejeździe, albo trochę dalej, gdzieś tam gdzie qbica odśnieżał.
Ostatnia pętla nie wiem jeszcze gdzie.
auto: saxo VTS
silnik:: TU5JP4S
moc: 134km Pomógł: 16 razy Dołączył: 03 Maj 2009 Skąd: Brzesko/Kraków
Wysłany: Pią 15 Lis, 2013
qbica napisał/a:
os leszna to w większosci odwrocony os Cisownica z tegorocznej Wisły, więc też ciekawie, a szczegolnie spadanie z budzina :
Pany-okoliczni ktoś/coś dokładniej jeszcze o tym odcinku bo wybieram sie na 3 przejazdy tam posiedzieć Jakies fajne miejsca jak by sie dało z zaznaczeniem na mapce gdzie co i jak/ew ktora minuta no onboardzie - bede bardzo wdzieczny
Pany-okoliczni ktoś/coś dokładniej jeszcze o tym odcinku bo wybieram sie na 3 przejazdy tam posiedzieć Jakies fajne miejsca jak by sie dało z zaznaczeniem na mapce gdzie co i jak/ew ktora minuta no onboardzie - bede bardzo wdzieczny
nie wiem czy jest tam dosc miejsc na oglądare na 3 przejazdy
Tak jak Koto pisal, spadanie od Budzina moze być ciekawe, plus moze koncowka oesu za lewym nawrotem. Na mapce od literki "a" w "Cisownica" do mety
auto: Jest
silnik:: xxx
moc: xxxkm Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Lis 2011 Skąd: Sosnowiec
Wysłany: Nie 17 Lis, 2013
Bad-i napisał/a:
106 napisał/a:
cieszynka
os1 i juz sie podzialo.. wyglada ze szeja, kubat, halicki - out . wow
To samo chcialem napisac, ktos cos wie?
Ja wiem tyle , że bolą mnie żebra
Wypadliśmy na podbiciu i poniosło nas bokiem a później już dachem na plac do miłych państwa. Auto dość solidnie poobijane