auto: DC2R
silnik:: B
moc: ?km Pomógł: 31 razy Dołączył: 30 Mar 2009 Skąd: z lasu
Wysłany: Pon 25 Lis, 2013
Pod koniec przyszlego tygodnia odbieram gt6. Jakis czas temu mialem okazje grac na jakichs targach, fajnie sie prezentowal tor willow springs Ale zadnej rewolucji bym sie nie spodziewal.
Co do online to polecam grac z jakims znajomym bo czesto mozna trafic na roznych przyglupow. No i warto grac w druzynie/gangu bo wtedy RP co zdobywasz jest +20%
auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
Wysłany: Pon 25 Lis, 2013
iQ napisał/a:
Pod koniec przyszlego tygodnia odbieram gt6. Jakis czas temu mialem okazje grac na jakichs targach, fajnie sie prezentowal tor willow springs Ale zadnej rewolucji bym sie nie spodziewal.
rewolucji może nie, ale w GT academy która była na 6, fizyka była nieznacznie poprawiona względem 5
niestety ja ciągle nie mam na czym przy tym siedzieć bo nikt mi nie chce kubła sprzedać
auto: Clio szrot
silnik:: F4R 730
moc: 155km Pomógł: 72 razy Dołączył: 24 Maj 2007 Skąd: z Zakrzowa
Wysłany: Śro 27 Lis, 2013
iQ napisał/a:
Janusz, widzialem ze za wczorajsze spychanie to cie pozniej pokaralo
tja, nauczony jeździć z tymi przeszczepami, już tak robię kiedyś jeździłem normalnie to co chwile jakiś kretyn we mnie walił, wiec teraz staram się spychać pierwszy zazwyczaj sie nawet sprawdza akurat wczoraj nie wydało.
Tak samo jest ze strzelaniem sie na ulicy, tez zdarzy mi sie kogoś kropnąć jak widzę ze sie zbytnio pląta w pobliżu, bo zety nawet jak chodzisz bez broni to cię albo potrącą albo pociągną ze snajperki. Więc czasem już wale pierwszy.