Wysłany: Nie 17 Lis, 2013 Trening 30 listopada (sobota)Moto Park Ułęż (przed Barbórką)
zapraszamy na trening, 30 listopada 2013r (sobota) w Moto Park Ułęż/ koło Ryk.
Będzie takze okazja dla zawodnikow, żeby potrenowac przed Barbórką, jezeli beda chetni zrobimy beczkę (prosze o informacje w mailu ze zgloszeniem)
CIEKAWA TRASA ok 5km długości!
Start o godzinie 10:00 , koniec o godzinie 15:00
Całkowity koszt uczestnictwa w treningu wynosi 250 zł ( zgłoszenie w pierwszym terminie do czwartku 28 listopada), płatność w drugim terminie (29 listopada a także 30 listopada płatność na miejscu koszt 300 zł.) Liczba miejsc ograniczona!!! ( UDZIAŁ WYŁĄCZNIE PO PRZEDPŁACIE, nr konta w mailu zwrotnym)
WYMAGANE ZGŁOSZENIE MAILOWE!!!
zapisy : info@kajawidawska.com
W tytule maila proszę o podanie imienia, nazwiska oraz informacji ktorego terminu dotyczy zgłoszenie !!!
Zdjęcia z poprzednich treningów i więcej informacji na www.facebook.com/trackdayorgpl i www.trackday.org.pl
Ze względów bezpieczeństwa - obowiązek jazdy w kaskach!!! (mogą byc motocyklowe, bez homologacji itp)
1 Marcin M Subaru STI
2 Robert D Evo 9
3 Dominik T Subaru Impreza
4 Kenet BMW e36
5 Wieniek subaru
6 Bartek W Subaru Impreza STI
7 Łukasz S bmw e46
8 Grzegorz K evo X
9 Advers evo 9
10 Michal Sz BMW e46
11 Tomasz P
12 Tomasz P
13 Eowin Toyota Celica
14
15
16
17
18
19
20
auto: Clio
silnik:: znów jest
moc: ponad stokm Pomógł: 15 razy Dołączył: 07 Kwi 2011 Skąd: WWa
Wysłany: Pią 29 Lis, 2013
Kenet napisał/a:
Wezmę 10 jaj - może uszczelni i dwie pary pończoch
to akurat na miejscu kup! koleżanka mi przywoziła kiedyś jajka z Ryk od "pani bożenki" (czy jakoś tak), mistrz naturka te jaja, powaznie
jak weźmiesz więcej to ja odkupię a pani kurkowa dorzuci Ci pewnie pończoszki gratis