auto: Różne
silnik:: Różne
moc: Różnakm Pomógł: 51 razy Dołączył: 25 Sty 2010 Skąd: Warszawa
Wysłany: Nie 08 Gru, 2013 Układanie sztywnych przewodów w budzie
Panowie rajdowcy, wyścigowcy i reszta jeżdżąca po lotnisku lub nie jeżdząca
Biorąc pod uwagę moją dokładność chciałbym, żeby przewody hamulcowe puszczone w budzie były proste kiedy mają być proste - a jak każdy kto już je układał wie, z rolki wcale tak łatwo to nie idzie. Zacząłem szukać narzędzia do wyprostowania ich i jakież było moje zdziwienie kiedy sprawdziłem cenę -> http://brakequip.shoper.p...ek-w-zwojach/27
Czy zna ktoś miejsce gdzie można wypożyczyć takowe narzędzie lub u kogo można takie druciki poprostować w Warszawie?
auto: Xsara VTS
silnik:: XU10J4RS
moc: 167km Pomógł: 3 razy Dołączył: 07 Maj 2012 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 09 Gru, 2013
Bonczek, spróbuj w Enzecie na Górczewskiej (01-459 Warszawa, ul. Górczewska 191 /193 Tel.: 226649877). Wiem, że zaciskają elastyczne przewody ale przy mnie parę lat temu wymieniali wszystkie sztywne babce w jakims Nissanie to może mają sprzęt na miejscu.
_________________ Understeer is a crime (C) Colin McRae
auto: Różne
silnik:: Różne
moc: Różnakm Pomógł: 51 razy Dołączył: 25 Sty 2010 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 09 Gru, 2013
Chloru, dzięki sprawdzę czy oni tam jeszcze są bo coś kojarzę, że tam deweloperzy ostro wjechali w ich lokalizację w ogóle jakie godziny otwarcia - 5 dni w tygodniu od 7 do 15 - tacy to pożyją
ŁukaszS3, oj chętnie bym u Ciebie ogarnął ale daleko troszkę