Jak w tytule, na 3 ligę i może jakieś rpp w saxo, choć nigdy nie wiadomo.
Wymagania: miejsce zamieszkania na południu, gotowość do treningów/testów. Doświadczenie w mocniejszym aucie które robiło wyniki, minimum jakiś start choć w rpp, własny sprzęt (poza kaskiem ewentualnie).
Oferta:zwrot wszystkich kosztów, wynagrodzenie nie chyba,że ktoś naprawde jest kozakiem to może.
Jakby ktoś coś słyszał, to byłbym wdzięczny o info. Nie chcę w marcu nagle panikować,że nie ma pilota. Z góry bardzo dziękuję za pomoc.
auto: 106 ITB, ///M3
silnik:: 1.6 8V
moc: 146++, 343km Pomógł: 80 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: ze wsi
Wysłany: Sob 04 Sty, 2014
jak bys mial braki kadrowe przed samymi rajdami to dawaj znac
nie znam jeszcze swoich planow startowych w rpp na ten rok... w czasie rund rd3l
jestem teoretycznie wolny. na caly sezon rd3l nie wyrobie sie z czasem gdyby doszly
mi do tego jeszcze starty w rpp ze "starymi" kierowcami.
auto: Jest
silnik:: xxx
moc: xxxkm Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Lis 2011 Skąd: Sosnowiec
Wysłany: Nie 05 Sty, 2014 Re: Szukam pilota
Marek23 napisał/a:
Jak w tytule, na 3 ligę i może jakieś rpp w saxo, choć nigdy nie wiadomo.
Wymagania: miejsce zamieszkania na południu, gotowość do treningów/testów. Doświadczenie w mocniejszym aucie które robiło wyniki, minimum jakiś start choć w rpp, własny sprzęt (poza kaskiem ewentualnie).
Oferta:zwrot wszystkich kosztów, wynagrodzenie nie chyba,że ktoś naprawde jest kozakiem to może.
Jakby ktoś coś słyszał, to byłbym wdzięczny o info. Nie chcę w marcu nagle panikować,że nie ma pilota. Z góry bardzo dziękuję za pomoc.
Daj info na Hogę i na FB - będzie można linka puścić.