Wysłany: Pon 21 Maj, 2007 uwaga na czarne clio sport
jadac dzis w kierunku trasy siekierkowskiej , a dokladnie skrzyzowanie czerniakowska z trasa w kierunku mostu, stoje na czerwonym , patrze a po mojej prawej takie ladne czarne clio sport nowe a w nim Borys Szyc siedzi,
ale jakis naprezony taki , dwie lapy na kierze,
i tu szybko wprowadzajac analogie z naszego wysmienitego klubowego dowcipu bazujacego na kontrascie czyli typowy polski macho jedzacy kapuste i kielbase, pierdzacy dosadnie kontra zniewiescialy gey , pijacy jogurciki i miziajacy koty,, jakos Borys mi bardziej zapasowal do tego drugiej charakterystyki, choc lubie go jako aktora
no wiec nagle zapalilo sie zielone i napielem lydke i wcisnalem pedal i patrze ze juz przejechalem na moim rowerze pasy a zerkam tak po gejowsku przez moje prawe ramie
a Borys wodzi za mna wzrokiem!!!!!
kurde ja chyba jestem gejem, od roweru boli mnie dupa, Borys sie za mna oglada, mam kota, uprawiam sport, mam kaloryfer na scianie,,
kuzwa jak sie zona dowie ze jestem ukrytym gejem to bede mial przejebane po calosci!!!
auto: Mazda CX7
silnik:: czysty
moc: ze 230km Pomógł: 12 razy Dołączył: 16 Gru 2005 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 22 Maj, 2007
wzioł przynajmniej od niego numer ? bo jak nie to żaden z Ciebie gej.. to tylko takie zauroczenie sławą.
tak czy śmak, nie zrobił swojego genialnego popisu jak na reklamie renówki ?
Rozmowa dwóch homoseksualistów:
- Ty, słuchaj - jesteś gejem?
- Jestem.
- A masz garnitur od Armaniego?
- Nie mam...
- A masz chociaż buty od Gucciego?
- Też nie mam...
- To ty zwykły pedał jesteś!
mikson [Usunięty]
Wysłany: Śro 23 Maj, 2007
tzn ze ladnie ubrani i uczesani geye sa tylko w tv i na filmach?