ok... w katalogu bilsteina dla 106 jest przewidziany zawias ktory sie zwie Bilstein Motorsport, ew. przy b6 dla 106 tyl jest wlasnie ten taki smieszny motorsport. mts sprzedaje klasycznie
BILSTEIN B6 SPORT
P30-3060 przód
B36-2075 tył
czyli tak naprawde tyl to jest B8 a nie B6 wg. katalogu bila w ktorym to wlasnie jest jeszcze np. amorek na tyl o oznaczeniu b45-1276
auto: MINI Cooper S
silnik:: 1,6 supercharger
moc: 170km Pomógł: 115 razy Dołączył: 10 Sty 2007 Skąd: Warszawa Centrum
Wysłany: Czw 24 Maj, 2007
NO wlasnie - czyli jednorazówki.
Kazdy chce miec twardo - a przy takich drogach jakie my mamy to to sie szybko niszczy. W CC mialem żóte koni z regulacją twardości, i starczylo na 4 KJSy
Koni juz nie kupie, nie dlatego że jest zle, bo jest wykonujace ruchy posuwiste, ale jest niestety malo zywotne przy tej cenie.
_________________ A można było jeździć francuzem całe życie...
Mam Koni, ustawiłem niezbyt twardo, bo inaczej auto się źle prowadziło i narazie jest super. A po mega dziurach nie jeżdżę bo mnie to nie kręci. Chyba, że mi dają rajdówke za free to mogę i z bloku skoczyć...
auto: MINI Cooper S
silnik:: 1,6 supercharger
moc: 170km Pomógł: 115 razy Dołączył: 10 Sty 2007 Skąd: Warszawa Centrum
Wysłany: Czw 24 Maj, 2007
Marek23 napisał/a:
Mam Koni, ustawiłem niezbyt twardo, bo inaczej auto się źle prowadziło i narazie jest super. A po mega dziurach nie jeżdżę bo mnie to nie kręci. Chyba, że mi dają rajdówke za free to mogę i z bloku skoczyć...
Marek nie prowokuj, bo zrobimy zrzute na HH i kupimy jakieś CC z klatką za 3000pln
_________________ A można było jeździć francuzem całe życie...