Wiec dzis rano jadac do pracy pod wiaduktami przy dw.zachodnim w lusterku zauwazylem srebrne bmw serii 7 na ksenonie i jakis lamus skaczacy z pasa na pas i mialo mi w tylek nie wjechał - zwykly pedał w ciuchach od armaniego ....
ale do rzeczy stajemy na swiatłach przy achodnim na kresce i dziwnie na mnie popatrzyłm a ja go wysmiałem :570: i doszedłem do wniosku ze moze utrzemy nosek e38 , wiec 1 max do 6000rmp, 2 i 3 to samo i do 100-120km/h o maske ja z przodu , ale potem pojechał pojemnoscia ....
na nastepnych swiatłach wystartował na prawie na czerwonym i nawet nie spojrzał w moja strone
gratki, ja też często trafiam na takich lamusów w dużych autach którzy myślą że są panami dróg
aż czasami chce mi się wyjść z auta... ale 10 głębokich wdechów i przechodzi
a co do samej przegranej gości w autach pow. 200-300-400 tyś zł.
nie sądzę że im kopara opada bo dostali baty od małego auta, raczej to zlewają i się pod nosem śmieją... zależy jeszcze pewnie na kogo się trafi, ale wątpię żeby np. prezes firmy albo jakiś inny szeryf nie mógł spać potem nocami bo go objechała mała rakieta
jeśli by chciał szybkie małe auto to by sobie kupił, ale dla niektórych liczy się głównie wygoda i stosunkowo dobre osiągi
to tyle moich przemyśleń
trochę inne kategorie żeby porównywać, ale przyznam się że super sprawa mieć jako 2 auto takiego małego bąka.
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Pon 28 Maj, 2007
nie wiem, o co Wam chodzi - 2.25" w 1.4 jak najbardziej
bedziesz miał turbo czy chcesz się kręcić do 14ooo rpm?
No - chyba, że ktoś to faktycznie liczył i tak wyszło...