auto: 106 S16, Willy
silnik:: TU5J4 1.6 16V
moc: 168km Pomógł: 18 razy Dołączył: 16 Wrz 2007 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 21 Sty, 2014 Ubezpieczenie OC firmy
Hejże,
Jak w temacie - chciałbym się zorientować w ofertach, warunkach itd. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia, ew. może polecić jakiegoś dobrego brokera z niezłymi cenami?
_________________ "If in doubt, flat out." - Colin McRae
auto: 500SEC i inne
silnik:: 5.0
moc: 326km Pomógł: 12 razy Dołączył: 10 Maj 2009 Skąd: WZ
Wysłany: Wto 21 Sty, 2014
Chloru, ja dostalem oferte z generali, oc na 200.000 wyszlo 1200. Przy kwocie 2.000.000 w Warcie wychodzi ok. 7000, ale ja tyle nie potrzebuje poki co.
Dostalem kontakt jeszcze do dwoch osob, ale przez urwanie dupy nie dzwonilem jeszcze, wiec nie wiem jeszcze co i jak.
Tez szukam kogos konkretnego, aby stworzyc rzeczowa polise, a nie przygotowany gniot przez pania z okienka.
_________________ EM-AIR SYSTEM
www.em-airsystem.pl
Wentylacja | Klimatyzacja | Chłodnictwo
auto: 500SEC i inne
silnik:: 5.0
moc: 326km Pomógł: 12 razy Dołączył: 10 Maj 2009 Skąd: WZ
Wysłany: Wto 04 Mar, 2014
Wzialem pakiet z Warty, a temat ogarna mi Cienki.
Odmowili wyplaty na jakiej podstawie?
_________________ EM-AIR SYSTEM
www.em-airsystem.pl
Wentylacja | Klimatyzacja | Chłodnictwo
ŁukaszS3 Mam wykształcenie jak prezydent mistrz jebaka
auto: EVO V
silnik:: 4G63
moc: 334km Pomógł: 16 razy Dołączył: 20 Lut 2009 Skąd: Ustroń
Panowie a co wchodzi w skład takiego ubezpieczenia? Czy tylko kradzieże itp.? Chętnie też bym kupił takie coś ale np zależałoby mi na ubezpieczeniu np od REKLAMACJI. Nie to że nie ufam sobie ani pracownikom ale weszliśmy w kooperację z siecią stacji benzynowych Green-zone i malujemy dla nich wszystkie stacje. A jako że są rozsiane po całej Polsce średnio uśmiechałoby mi się jechać i demontować stacje np w Gdyni. Oferuje może któraś firma coś takiego?
_________________ "Najważniejsze to ecu ktore leje paliwo i wali iskrą a nie zastanawia się czy misiom na biegunie nie bedzie za ciepło " by eM
auto: Reno
silnik:: 2.5
moc: 115km Pomógł: 16 razy Dołączył: 31 Sty 2008 Skąd: Warszawa
KarQ napisał/a:
Odmowili wyplaty na jakiej podstawie?
no okazało się, że sprzęt mam ubezpieczony tylko w siedzibie - tam gdzie firmę mam zarejestrowana, czyli w domu mieszkaniu a prace prowadzę przecież głownie u klientów skąd mi sprzęt przez weekend wyciągneli.
Paranoja jakaś.
OC ofkorz ubezpiecza prowadzone prace ale zazwyczaj są w pakiecie ubezpieczeni od kradzieży tak jak ja miąłem ale co z tego... ?