auto: 106/Fiesta VII
silnik:: tu5jp4/j4/Econetic
moc: 150/90km Pomógł: 2 razy Dołączył: 11 Maj 2011 Skąd: Wągrowiec
Wysłany: Pią 28 Lut, 2014
Sibu, żebyś mógł podkręcić procesor musisz zakupić procek z serii "K" na dodatek płytę główną z serii "Z" Ponieważ tylko takie płyty główne mają możliwość bawienia się w zmiane "base clock" i i mnożnika. Są szczególne wyjątki z serii H które po aktualizacji biosu aktywują tą opcję.
ja bym celował w coś typu
i4560K
i płytka Z87- xxx
No i ram troszkę nad wyrost według mnie chyba że ostro z OC będziesz chciał lecieć.
Ja w zeszłym roku na premiere składałem coś takiego jak ty teraz i jeszcze do dziś
się nie nacieszyłem, bo nie grałem w nic co by mnie się podobało a dwa co by choć trochę wykorzystało potencjał.
stabilne 480W wystarczy ( tzn markowe )
ale ja bym poszedł w coś wiekszego dla świętego spokoju i zapasu chociaż 550
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Śro 05 Mar, 2014
zanabylem macbooka bez systemu i z niedziałającym napędem cd , i generalnie nie wiem jak mam sie do tego szajsu teraz zabrać. Raczej wolałbym aby stał tam windows xp, bądź 7.
Rozumiem ze muszę zrobić bootowalny usb , tyle że z tym już jest problem, bo trzeba jakoś specjalnie sformatować usbka pod japko. Pytanie jest jak ? i czym ?
M ? Dzik ?