Może zrobimy tu jakiś mały kącik muzyczny, bo chyba nie macie na forum takiego tematu
Ja osobiście lubie różne gatunki, szczególnie upodobałam sobie punk, rock i troszkę new metalu.
Czasem bawię się przy jakimś popie i rnb, ale to generalnie w klubach, bo można potanczyc i fajnie pokręcić (_!_)
I HATE HARD DRAMs i HipHopPolo !!! :!!:
Disco Polo nie jest złe, ale dopiero po 0,5 wyborowej
Polecam ==> Hey "A Ty?" z albumu Echosystem ( moim skromnym zdaniem, najlepsza polska płyta roku)
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw 02 Mar, 2006
a u mnie w aucie mozna uslyszec bbaaaaaaaaaaaardzo rozne rzeczy
od muzyki klasycznej - tutaj pewnie wszyscy poloza sie na ziemie ze smiechu - do techno - roznych secikow i takich milych dzwiekow. no ale jesli wymieniac z imienia to nigdy nie zdarzy sie cos takiego zeby zabraklo ATB i Hans'a Zimmer'a :D
na starym forum pisałem że najbadziej do szybkiej jazdy podchodzi mi Sepultura i Rage Against The Machine. BTW ktoś nagrał te płyty o których była kiedyś mowa?
W klubie dobre housy,w domu hip hop(ale nie full komercja), w radiu wszystko co ok poza drum&bass... W sportowej furze audio wylaczone, w moim hocie to i tak radia nie mam...
auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
Wysłany: Nie 05 Mar, 2006
ja tam bardziej po stronie rockowej; velvet revolver, placebo, queens of the stone age i wiele innych....
a czasem jakies stare hip hopy à la das efx, house of pain, cypress hill........everlast tez nie zadko