Wysłany: Wto 25 Mar, 2014 21 KWIETNIA (LANY PONIEDZIAŁEK) w MOTO PARK UŁĘŻ
CIEKAWA TRASA ok 5km długości!
Start o godzinie 10:00 , koniec o godzinie 15:00
Całkowity koszt uczestnictwa w treningu wynosi 250 zł ( zgłoszenie do środy 16 kwietnia),jeżeli zostaną jeszcze wolne miejsca - płatność w drugim terminie 300 zł (od 17 do 21 kwietnia)
LICZBA MIEJSC OGRANICZONA!!! ( UDZIAŁ WYŁĄCZNIE PO PRZEDPŁACIE, nr konta w mailu zwrotnym)
WYMAGANE ZGŁOSZENIE MAILOWE!!!
zapisy : info@kajawidawska.com
W tytule maila proszę o podanie imienia, nazwiska oraz informacji ktorego terminu dotyczy zgłoszenie !!!
Zdjęcia z poprzednich treningów i więcej informacji nawww.facebook.com/trackdayorgpl i www.trackday.org.pl
Ze względów bezpieczeństwa - obowiązek jazdy w kaskach!!! (mogą byc motocyklowe, bez homologacji itp)
Na miejscu firma OPONY DO SPORTU zapewni serwis zmiany opon (koszt 50 zł/komplet). Możliwy będzie także zakup opon typu slick.
Em przepal parcha pajęczynę trza zdmuchnąć , Cartoon starczy dłubania pora się przejechać Rasta nie chcę ci grozić dalszymi skutkami ale szyba już ci ze starości pękła
Poważnie nikt więcej nie ma ochoty miło spędzić Lanego Poniedziałku na torze?
auto: Clio
silnik:: znów jest
moc: ponad stokm Pomógł: 15 razy Dołączył: 07 Kwi 2011 Skąd: WWa
Wysłany: Czw 27 Mar, 2014
ja co prawda celowałem w majówkę z pierwszym wyjazdem ale dziś poczyniłem pierwsze kroki do uzdatnienia samochodu, jak się wyrobię na 21go to będę
auto: Clio
silnik:: znów jest
moc: ponad stokm Pomógł: 15 razy Dołączył: 07 Kwi 2011 Skąd: WWa
Wysłany: Pią 28 Mar, 2014
czemu czemu? nie wyrzucajmy tej trasy do kosza!
Clio "trochę" nie jeżdżone, przydałoby się przepalić.