auto: Volvo S 60
silnik:: 2.0
moc: 170km Pomógł: 3 razy Dołączył: 10 Sty 2012 Skąd: ok.Wieliczki
Wysłany: Śro 26 Mar, 2014 Accord VII Sport
Cześć , do sprzedania Honda Accord 2.0 155 koni , rok 2004 , przebieg 172 kkm. Wersja Sport .Wyposażenie to 6 poduszek , tempomat, czujnik deszczu , roleta tylnej szyby , system audio Bose , otwieranie bagażnika z pilota,
Za poprzedniego właściciela była parkingówka dojechał do słupka na parkingu i wgniótł lewy tylny narożnik i zderzak . Było to na tyle delikatne że ledwo doszło do lampy i jest oryginalna. Zdjęcie dołączone.
Samochód przywieziony z salonu Hondy w DE przez poprzednika w 2007 roku z przebiegiem 70 kkm mam wszystkie dokumenty z zakupu w DE potwierdzające przebieg i bezwypadkowość , ja odkupiłem od niego w 2010 roku z przebiegiem 101 kkm i śmigam bezawaryjnie do dzisiaj.
Z napraw to tylko bieżąca eksploatacja w kwietniu 2012 wymienione całe hamulce plus linka ręcznego i regeneracja zacisków z tyłu przy przebiegu 145 kkm, świece zapłonowe przy 150 kkm , regulacja zaworów przy 130 i 165 kkm ,akumulator kupiony zeszłej zimy w ASO Honda , na jesieni wymienione łączniki stabilizatora przód i tył, w ten poniedziałek założone nowe OEM sprzęgło.
Z mankamentów to porysowana tylna klapa od magnesu CB radia , kilka wgniotek od drzwi uprzejmych ludzi na parkingach i zepsuty siłownik centralnego zamka w drzwiach kierowcy ( zamówiłem już nowy może zdążę założyć przed sprzedażą ) i brak opon letnich (dodaję drugi komplet ori alufelg 16" ) jest opcja zakupu na felgach TenzoR DC5 17" z oponami Yokohama S-Drive z 2012 roku za dodatkową dopłatą (2500 zł).
auto: Volvo S 60
silnik:: 2.0
moc: 170km Pomógł: 3 razy Dołączył: 10 Sty 2012 Skąd: ok.Wieliczki
Wysłany: Czw 27 Mar, 2014
Walle, kwota jest spora , a samochód jest wart tyle ile kupujący jest gotów za niego zapłacić.
Ale jak nie będzie gotowy wyjąć tyle ile ja chcę za niego dostać to dalej będę jeździł fajnym Accordem
Walle, kwota jest spora , a samochód jest wart tyle ile kupujący jest gotów za niego zapłacić.
Ale jak nie będzie gotowy wyjąć tyle ile ja chcę za niego dostać to dalej będę jeździł fajnym Accordem
Zgadzam się. Choć jednocześnie wiem z autopsji, że nie zawsze nasze oczekiwania korelują z rzeczywistością.
_________________ Filozof, Biegacz, Fotograf, Egoista, Cham, Prostak i Humanista