Drone Memory 5... Siara i wszystko jasne agresywność 0%
auto: Dwa sedany
silnik:: Razem 3800
moc: Razem 273km Pomógł: 6 razy Dołączył: 17 Lut 2010 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pią 11 Kwi, 2014 [S] Fiat Punto 2 HGT
Sprzedam swoje Punto 2 HGT
Punto z roku 2003, u mnie od 2007.
Przebieg 123tyś.
Silnik 1.8 130KM
Wyposażenie raczej normalne dla tego modelu:
- wspomaganie
- centralny na pilota
- ABS
- ASR
- elektryka szyb i lusterek
- klimatyzacja
- radio z 6 głośnikami + subwoofer (seryjny)
Dwa komplety kół (lato/zima). Oba komplety to alufelgi Fiata.
Z dodatków:
- instalacja LPG wrzucona w 2009 roku. Oczywiście wtrysk sekwencyjny. Wlew pod klapką
- tłumiki na zamówienie ze stali nierdzewnej (cichsze niz seria, żadne tam wyjące).
- zabezpieczenie antykorozyjne podwozia w 2013 roku (w ASO w Radzyminie).
Lakierowany w kilku miejscach. Raz przesunięty kosz na śmieci, innym razem auto delikatnie "oparło" się bok w bok (dwa wgłębienia, są zdjęcia).
Wymieniana szyba przednia w 2013 roku . Kamień. Jest faktura.
Auto serwisowane głównie w ASO Fiata w Radzyminie, ale jakieś podstawowe prace robione o prywatnych mechaników (tarcze, klocki, olej).
Cena 9500.
tel: 501 857 537
_________________ nadpis
Ostatnio zmieniony przez Drone Pią 11 Kwi, 2014, w całości zmieniany 1 raz
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sob 12 Kwi, 2014
koorwa to punto bylo zajebiste
uksztaltowalo moj motoryzacyjny poglad na swiat
psulo sie, kosztowalo mnie w chuk, niezle jezdzilo i po prawie 3 latach sprzedalem
student jakis kupowal i prosil przy podpisaniu umowy zeby mu zejsc z ceny 50 zl to zatankuje sobie a ja po otrzymaniu przelewu tak sie balem zeby sie nie rozmyslil ze szybko przelalem kase na inne konto
alez mnie to auto denerwowalo brak zaufania totalny. Balem sie pojechac do kazimierza bo nie wiedzialem czy wroce )) ale kupilem grata wiec pozniej sie sypalo.
aaa rury TLUMIKI juz byly, po jakims czasue zmienilem na zwykly tlumik, kupilem zolty zderzak i bylo normalnie
moja cierpliwosc sie skonczyla jak musialem wydac calomiesieczne napiwki , ponad 3k zl ( kelnerowalem ) na remont silnika - glowica, uszczelka , rozrzady, badziewua inne
pozniej kupilem c2 vts z vlodkiem i awarie sie skonczyly
wspomnienia
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
auto: BMW e46 320Ci
silnik:: m54b22
moc: 170km
Wysłany: Nie 13 Kwi, 2014
Bo on z otomoto:), ja to dzis zobaczyłem ogłoszenie, a wiedziałem, że rano miał oglądać jakiegoś żółtego...
Mówił, że na jeździe próbnej 200 ciągneliście ( na odcinku zamkniętym) i się zajarał, że będzie wszystkie fury wyprzedzał, hehe.
ps. oglądałem już i posiedziałem. Wygląda, fajnie, zadziornie w tym kolorku... Mam nadzieje, że trochę nim pojeździ (?)
A ty kupiłeś jakieś EVO czy zwykłego Lancerka, bo nie wiedział?