auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
Wysłany: Śro 30 Maj, 2007 Koniec :(
Witajcie.
Wlasnie po raz ostatni zobaczyłem swojego saxo. I naprawde, strasznie tego żałuje. Od tego samochodu zaczeło sie zycie tego klubu ( od mojego saxo i łukaszka niebieskiego ) . Przez ten samochód poznałem wiele wspaniałych osób, uśmiałem sie nie raz do łez, zwiedziłem pół polski. I mimo ze samochód nie był w super stanie to i tak mi go szkoda. Nie wiem co teraz kupie, miała być integra ale odpada z przyczyn osobistych.
Naprawde , na przyszłość, każdemu polecam saxo, jako pierwszy taki samochód poprostu mistrz.
jest mi przykro
lagadula [Usunięty]
Wysłany: Śro 30 Maj, 2007
O kurde.... jaaaa.... ziom wiem co czujesz.. tez tak miałem po Astrze GSI.... napierdol sie na smutek wieczorem, dobrze ci zrobi. :567:
auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
no ziom.. smutna sprawa.
Ale pomyśl co cie czeka nowe wyzwania..
kolejna kasa wydana..
czyli życ nei umierać tuning jakiejś japońskiej dziwki pełna gębą !!
_________________ when the flag drops the bullshit stops
Michas dziwko!!!!! nie becz!!!!!!!! heheh nie no zartuje, sam bym sie pewnie poryczal jakbym sprzedal mojego parcha. Naprawde szkoda Twojego saxofona bo byl sliczny i mimo ze lubil sie zesrac to i tak sie go kochalo!! ALE ZIOM!!! PALKA DO GORY.. eeee TZN GLOWA DO GORY!!!!!!! dajesz skosna wiertare i tylke bedzie ŁŁŁŁŁLEEEEEE ŁŁLŁŁŁEEEE 8.5 tys ŁYTŁYTŁYT trojka ŁŁŁŁLŁEEEEEE....
:564:
_________________ www.08PSS.pl - Cat Cams/ Fujita/ Magnaflow/ Milltek/ Momo/ Samco/ Woessner
Peugeot 206GT:
Stage I: 170,8 HP przy 6949 rpm/ 207,2 Nm przy 5186 rpm/ masa: 940 kg
shorti [Usunięty]
hihi Michas głowa do góry teraz czekaja Cie nowe doznania jak kupisz jakas japosnka wiertare np jakiegos fteka hehehhe a jak sie znudzi nowy nabytek zawsze mozna sprzedac i wrocic do SAXO :564: