Sibu czy te oczy moga kłamac... O kur.. co to jest
auto: Ikysesi
silnik:: QPZRBIE3RZ
moc: za mało~km Pomógł: 4 razy Dołączył: 05 Wrz 2011 Skąd: Karków
Wysłany: Pon 16 Cze, 2014
GetDataBack (for NTFS lub for FAT32, w zależności od formatu) lub Ontrack EasyRecovery. Tylko tymi programami udało mi się odzyskać dane po awarii struktury dysku twardego.
Z kartą pamięci aparatu uszkodzoną mechanicznie, żaden nie dał rady.
auto: Lexus IS200
silnik:: 2.0
moc: 155km Pomógł: 3 razy Dołączył: 28 Mar 2012 Skąd: Kraków/Myślenice
ostatnio odzyskiwałem dane z dysku, gdzie wyjątkowo żaden z podanych wyżej programów nie dał sobie rady.. odpaliłem więc wersje demo StrongeRecovery i co ciekawe bardzo ładnie odnalazł mi te pliki które chciałem odzyskać, których nie widziały w ogóle poprzednie programy.. minus taki, że licencja dość droga.. a w demo nie odzyskamy nic..
auto: 106 ITB, ///M3
silnik:: 1.6 8V
moc: 146++, 343km Pomógł: 80 razy Dołączył: 09 Kwi 2006 Skąd: ze wsi
dzieki za pomoc.
pierwsze lepsze z googla nie pomogly. zasysam wlasnie ten strongrecovery... sprawdze.
jak cos to jestem umowiony do firmy www.odzyskiwanie-danych.com.pl diagnozuja za
darmo. interesuja mnie konkretne pliki z tej karty pamieci wiec jak cos to tylko za takie
bede placil.
sprawa dotyczy karty pamieci sd zgniecionej zabkami przez psa
temat moze nie jest do konca beznadziejny bo juz po "incydencie" zgralem z niej 11GB
filmow z aparatu, ale zdjecia z niej wcielo