Wysłany: Wto 29 Lip, 2014 Mocne TDI vs Clio Sport 201
Dziś jadąc do pracy wyczaiłem wyglądające na szybkie Clio Sport, wersja chyba 201, w matowym lakierze. Ponieważ miałem słaby poranek postanowiłem gościa sponiewierać.
Zatrzymaliśmy się obok siebie, spojrzenie:
ale klient z clio kompletnie mnie zignorował, zerknął tylko kontem oka ale nawet nie zawiesił wzroku na sekundę. Jakiś lolo w ciemnych okularkach, jak pilot z Top-Gun. Szkoda, że foty nie zrobiłem.
Myślę, że moja dość niepozorna fura mogła uśpić jego czujność. Ale przyszło mu drogo za to zapłacić
Ponieważ gość zignorował moje wyzywające spojrzenie zrobiłem przegazówkę ale to też nie zwróciło szczególnej uwagi kolesia. No nic, samochody ruszyły, więc ja opór, gość opór ale niestety, po chwili pozostało mu tylko powąchać delikatny zapach przepalonego oleju napędowego.
Kill zaliczony.
Aha, na kolejnych światłach gość nawet nie zerknął, manipulował przy radiu
Aha, mam jakiś filmik, niestety nie widać miny gościa:
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 29 Lip, 2014
Kamill,
zawsze otwarte. nie lubie klimy i po prostu jej nie uzywam chyba, ze jest ponad 30 stopni i mam jakas dluzsza podroz. nie stać mnie na wieksze zuzycie beny gdy klima właczona w strone konstancina mogę jechac szybciej niz wolno za to w drodze powrotnej zawsze zwalniam o tyle co nadrobilem wczesniej
koorwa, wszyscy wszystko widzo!
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.
auto: Clio
silnik:: znów jest
moc: ponad stokm Pomógł: 15 razy Dołączył: 07 Kwi 2011 Skąd: WWa
Mnie minął na żelaznej w piątek ok 16:45, potwierdzam brak kontaktu z podejrzanym
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
tak wczesnie wyszedlem!?
ja yebe.
kiedyś łatwiej było rozpoznać fury klubowiczów. byl vts i kilka innych. teraz nie wiadomo czego szukać ale generalnie widzę, że nic nie widzę
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.