auto: Brak
silnik:: Triumph
moc: 125km Pomógł: 36 razy Dołączył: 07 Gru 2007 Skąd: Wawa
Wysłany: Pon 18 Sie, 2014 Kto ma w domu/pracy mocnego kompa stacjonarnego?
Yo,
dość nietypowa sprawa i pilna!
Mam 4 procesory Intela 2 szt. i7-4790k oraz 2 szt. Pentium G3258 (ten sam socket: FCLGA1150). Potrzebuję sprawdzić numery seryjne tych procesorów. Czyli na 5 min. trzeba go zainstalować i odpalić np. CPU info. Problem taki, że nie mam sprzętu, w domu tylko laptopy. Ktoś pomoże? Podjadę, nie zajmę dużo czasu, nic nie popsuję Odwdzięczę się flaszką
Szukam też kogoś kto ma kompa/płytę, która obsłuży AMD FX 8320.
auto: Brak
silnik:: Triumph
moc: 125km Pomógł: 36 razy Dołączył: 07 Gru 2007 Skąd: Wawa
Wysłany: Pon 18 Sie, 2014
Wysyłka pocztą nie wchodzi w grę, to dowód w sprawie o kradzież.
Qarwa, tak się chwalą na forumie jakie to nie ultra szybkie sprzęty mają... Wiadomo, że nikt nie chce za często procka demontować no ale może ktoś się jednak znajdzie w Wawie, he?
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Raściak nie wiem czy Ci się to kalkuluje ale dogadaj się z pierwszym lepszym punktem / serwisem pc na sprawdzenie "czy procki są sprawne" i spiszesz sobie przy okazji id'ki zamiast się prosić.
Ja mam starego amd na plycie z 2009 roku i niewiele moge pomóc.
auto: Ducato
silnik:: 2.3
moc: 110km Pomógł: 44 razy Dołączył: 27 Mar 2011 Skąd: Wilanów 90210
Też pomyślałem żeby się przejść do serwisu, na giełde elektroniczną i popytać czy ktoś nie sprawdzi za pare groszy, masz rzut beretem do podziemi kolo gusu.