Już od jakiegoś czasu miałem zamiar przedstawić Wam, firmę w której obecnie pracuję oraz świadczone przez nas usługi. Myślę, że takie informację mogą okazać się przydatne
Nie będę się rozwodził nad historią ... najistotniejsze jest to, że jesteśmy na rynku od ponad 30lat i przez ten czas firma mocno się rozwinęła.
Od paru lat poważnie weszliśmy w tzw. tuning i przygotowanie podzespołów do sportu. Rozbudowaliśmy nasz park maszyn o wyważarki dynamiczne, szlifierki do kół zamachowych czy Flow Bench. Za rok trafi do nas pięciopoziomowa maszyna CNC CENTROID A560.
Do każdego klienta podchodzimy indywidualnie a uczestnictwo w ciekawych projektach to dla nas czysta przyjemność
Kiedyś chciałem oddać głowicę do Was bo słyszałem sporo dobrych opinii, ale ostatecznie obyło się też zdejmowania głowy.
Teraz będę miał pomiar ciśnienia i jak wyjdzie słabo to w zimę Was odwiedzę
auto: MINI Cooper S
silnik:: 1,6 supercharger
moc: 170km
Wysłany: Nie 07 Wrz, 2014
Widuję często pod domem (u zbiegu Marszałkowskiej i Królewskiej) czerwoną hondę civic Vgen w Waszych reklamach. Na ucho i na oko gruuuubo ponad 200KM.
Robi wrażenie - nie wiem co tam siedzi, pewno diabeł jaki
_________________ A można było jeździć francuzem całe życie...
dokładnie, jeden z naszych większych projektów. Pod maską siedzi silnik B16A2 z mocą ponad pińcet dokładniejsze wystrojenie przerwała opona Profil kiedy jej kawałek odpadł na hamowni
PS. już wróciłem z urlopu więc jeżeli będą jakieś pytania pisać