auto: rs
silnik:: benz
moc: miljonkm Pomógł: 10 razy Dołączył: 15 Kwi 2012 Skąd: kk
Wysłany: Pon 29 Wrz, 2014
Hero 3+ dla mnie - mistrz, bardzo mi podpasowało, jedyne czego żałuje- to ze kupiłem je 2 dni przed wyjazdem na wakacje, przez co nie miałem żadnych dodatkowych akcesoriów( jak np bojka do nurkowania, zeby gopro nie zatonęło, więcej sie stresowałem w wodzie niż nim nacieszyłem bez tego) więc nie nagrałem za dużo, zdjęć z wody tez nie mam jakos bardzo wiele- ale tak czy inaczej jestem bardzo zadowolony.
Surowe flmy moze nie są takie idealne jak w internetach, ale wystarczy ująć w nich troche zieleni i robią się ładniusie. To samo ze zdjęciami- na prawdę ostre i ładne, kolory kwestia obróbki( bądź i nie, jak kto lubi).
Jeszcze musze teraz dokupić przyssawkę oryginalną i zapiąć do furmanki, to nakręcę moze coś wreszcie na torze
jakieś pierwsze lepsze zdjecia co mam na telefonie
MoRToN, jak coś chcesz więcej wiedzieć, śmiało pisz na PW
auto: fiat punto
silnik:: 1.85 16vt
moc: 300?km Pomógł: 2 razy Dołączył: 10 Lut 2011 Skąd: warszawa/płońsk
Wysłany: Wto 30 Wrz, 2014
karoluPL napisał/a:
nie miałem żadnych dodatkowych akcesoriów( jak np bojka do nurkowania, zeby gopro nie zatonęło, więcej sie stresowałem w wodzie niż nim nacieszyłem bez tego)
Ja właśnie swoją pierwszą hero3 utopiłem, fala sciągnęła mi ją z głowy wrac z opaską. Jak ktoś ją znajdzie i wrzuci filmy do neta to będzie hit youtuba
BTW Hero 4 nie będzie w cale taka droga, wersja black ma kosztować 2049 a silver z wyświetlaczem 1599.
_________________ Alfa Romeo 156 2.5 V6
Punto mk1 1.85 16vT
auto: rs
silnik:: benz
moc: miljonkm Pomógł: 10 razy Dołączył: 15 Kwi 2012 Skąd: kk
Wysłany: Wto 30 Wrz, 2014
Z reguły( a przynajmniej tak jak było do tej pory) to nie tak jak ejpyl, ze pierwsze wypusty były ch#jowe, wiec raczej nie ma sie co obawiać. Gwarancja zawsze jakaś jest