Dawno nie byłem w kinie, a już szczególnie omijałem polskie produkcje. Dzisiaj po wpływem impulsu poszliśmy na to.
Dawno nie oglądałem tak dobrego polskiego kina... chętnie zobaczę to jeszcze raz na dvd.
dobrze slyszec
podobno Bogowie z Kotem tez jest rewelacyjny
moze w koncu cos sie zmienilo i przestana krecic te kurewskie komedie romantyczne
do tej pory uwazam ze najlepszym polskim filmem jest Symetria, czekam na nastepce
auto: yaris TS
silnik:: 1NZ-FE
moc: nykm Pomógł: 36 razy Dołączył: 16 Maj 2010 Skąd: Katowice
Wysłany: Pon 13 Paź, 2014
Cytat:
podobno Bogowie z Kotem tez jest rewelacyjny
Byłem w piątek. Bardzo mi się podobał, zdecydowanie jeden z lepszych filmów PL. Dobrze, że nie kręcił go jakiś pierdziel, bo się okazuje, że nawet legendę da się przedstawić bez upierdliwego patosu.
Te monenty to raptem 2 min filmu, a kazdy ma z tym mega problem jak słyszę. Mnie to bawiło. Sam film bardzo fajnie zrealizowany i naprawdę mocny przekaz.
PiTT, mimo wszystko to chyba dobry sposób żeby tematyką zainteresować dzieciaki, które np pod piosenką Grechuty piszą "tekst Bednarka, ale tu lepsze wykonanie"
auto: Xsara VTS
silnik:: XU10J4RS
moc: 167km Pomógł: 3 razy Dołączył: 07 Maj 2012 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 13 Paź, 2014
PiTT, ja oglądałem. Żenadą bym tego nie nazwał ale wiele momentów mocno kiczowatych i psujących klimat filmu. Jak dla mnie to jest tego więcej niż 2 minuty i zdecydowanie przeszkadzało to w odbiorze. Powiedziałbym, że jakieś 4,5/10.
_________________ Understeer is a crime (C) Colin McRae