auto: brak
silnik:: brak
moc: 1km Pomógł: 23 razy Dołączył: 24 Lut 2006 Skąd: Wch
Wysłany: Pon 04 Cze, 2007 Żegnaj Lupuś
Smutno mi
Sprzedał się kurna , będzie nim jeżdzić miłe dziewcze w Rybniku i mam nadzieje że będzie go dobrze traktowała. A taki fajny był i mimo że miał dychawiczny silnik i skrzynie mega krótką wkurzającą na trasie i skrzypiący motyla noga daszek na zegary to kochałem go naprawde szczerze kochałem bo był moim gejowskim samochodzikiem a teraz co..
Lupuś będe tęsknił
(sory boys&girls ale musiałem bo właśnie odjechał z przed domu i mimo że się ciesze to jednak smutno trochę bo to kawał histori mojego życia )
Misiek_lbn Aż żal się spieszyć na tym forum victory is mine !
auto: Lancer Evo VII
silnik:: 2.0
moc: 330km Pomógł: 17 razy Dołączył: 24 Lut 2007 Skąd: Horsham
Wysłany: Pon 04 Cze, 2007
Generalnie na auto nie będzie wiele bo mimo że kocham motoryzacje to chce pojechać z dziewczyną na fajne wakacje i miło spędzić wolny czas nie wydając wszystkiego na 4 kółka.
auto: clio sport
silnik:: 2.0
moc: 171km Pomógł: 30 razy Dołączył: 13 Maj 2006 Skąd: warszawa
Wysłany: Pon 04 Cze, 2007
bedzie dobrze dzieciak :564:
zaden dupowoz, szukaj hot hatcha!!
Logika pff w tym wieku trzeba miec fantazje
a kieszen hmm hot hatchem tez mozna normalnie(czyt. ekonomicznie) jezdzic.
auto: MINI Cooper S
silnik:: 1,6 supercharger
moc: 170km Pomógł: 115 razy Dołączył: 10 Sty 2007 Skąd: Warszawa Centrum
Wysłany: Wto 05 Cze, 2007
Szymlor - do góry uszy chlopaku !!!
Tak to juz jest ze sie przywiazujemy do furek.
A jaki budżet chcesz przeznaczyć. Jeżeli nie masz tak wyśrubowanych oczekiwań jak Michal (100KM z 1Litra) to może uda sie znależc fajne autko za rozsadną kasie.
Nie wiem jakiś civ, ax, 106, polo, niekoniecznie GTI, S16 czy VTI, ale bedzie hatch, będzie dobrze
_________________ A można było jeździć francuzem całe życie...
Marek narazie napewno stoi na blachach DB 41009 jest czarny a za kółkiem siedzi drobna brunetka, jak go zabierali ode mnie na dach odrazu powedrował bat od CB
teraz aktywniej chłopaki udzielać się w kupie sprzedam i znalezionych ogloszeniach w necie Szymlor poluje
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
szymlorek napisał/a:
Marek narazie napewno stoi na blachach DB 41009 jest czarny a za kółkiem siedzi drobna brunetka, jak go zabierali ode mnie na dach odrazu powedrował bat od CB
teraz aktywniej chłopaki udzielać się w kupie sprzedam i znalezionych ogloszeniach w necie Szymlor poluje
Tylko nie wiemy na co polujesz, a to utrudnia sprawe:D
Barto na twojego puga mnie nie stać na chwile obecną mimo że chciałvbym żeby było inaczej
Szymlor ma nieprzekraczalny budżet 15k pln NA CAŁOŚĆ wraz z ubezp itp i musi upolować coś chodź trochę większego co ma jakąś namiastke bagażnika, elektryczne szybki, abs, wspomaganie, minimum 2poduchy, a jakby była klima byłbym szczęśliwy
Fajnie też gdyby nie było starsze niż 1997-98.
Jeżeli TDI to pewnie golf MK III AFN 110
a jeżeli benzyna tu się wacham chodzi mi po głowie xsara/saxo vts, 106/306 s16, clio 2ph1 1.6 16v, golf GTI 20 jahre jubi. 206 przy tak okrojonym budżecie za drogie niestety a szkoda..