auto: narazie Ikarus Pomógł: 8 razy Dołączył: 07 Gru 2005 Skąd: Gocław City
Wysłany: Wto 05 Cze, 2007
Niebieski katastrofa, Łukasza się pytałem bo ma naklejke adamanta.
A biały to mi się zdaje, że to jest własnie byłła furka p106rallye. Bynajmniej po prawej stronie ma identyczne wgniecenie jak tamten nad naklejką Rallye
auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
Wysłany: Śro 06 Cze, 2007
jakigos pug'a 106 8v widzialem, pukniety w przod, identyczny jak moj, gdzies mam zdjecia ale nie chce mi sie szukac o tej porze
I piekny vts 01' 80000km pukniety lekko w dupe, 4600.- fr
royb [Usunięty]
K-mart a jakieś np. Clio phI w dziwnych wersjach (GrandPrix, Baccara) one mają około 100PS a i wygłądają całkiem w pałkę. Chopcy gdybyście coś znaleźli to wklejajcie tutaj
Michaś chodzi ci o tego na francuskiej? Tamten ze dwa lata się sprzedaje już chyba.
A biały to mi się zdaje, że to jest własnie byłła furka p106rallye. Bynajmniej po prawej stronie ma identyczne wgniecenie jak tamten nad naklejką Rallye
Nie no Maciek, p106rallye sprzedał go tydzień temu, wątpię by to był ten.
Zresztą sam nam powie jak tu zajrzy
p106rallye [Usunięty]
To jest były mój i nie jest poobijany cały :551: .Nie kumam dlaczego go sprzedaje,ale różne są sytuacje w życiu .Nie wnikam.
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
p106rallye, dokladnie obadam go dzisiaj. Twój miał jakieś znaki szczególne ??
royb [Usunięty]
kurw... co za koleś, kupił go tydzień temu i już spyla
ech po co się wjeb... a tak to ja mogłem nim śmigać
Pewnie chciał interes zrobić kupił za 7k i sprzedaje za 10k. A samochód mógł być w takich dobrych rękach
p106rallye [Usunięty]
Michał napisał/a:
p106rallye, dokladnie obadam go dzisiaj. Twój miał jakieś znaki szczególne ??
Koleś mówił,że jest Gocławia czy Grochowa dokładnie nie pamiętam.Poznać go można pewnie po rejestracji SK ,bo nie sądzę,że przerejstrował,no i ma to wgniecenie na prawym tylnym błotniku.
Kubuś na saskiej stoi białe rallye poobijanie i sprzedaje sie juz chyba drugi rok
Z przodu ma cromodory z tyłu stalówki, prawe drzwi wniecione i ma halogeny w zderzaku.
auto: 106 rallye
silnik:: 1.6 16V
moc: 120km Pomógł: 2 razy Dołączył: 19 Kwi 2006 Skąd: Warszawa
Maciek napisał/a:
Kubuś na saskiej stoi białe rallye poobijanie i sprzedaje sie juz chyba drugi rok
Z przodu ma cromodory z tyłu stalówki, prawe drzwi wniecione i ma halogeny w zderzaku.
Kiedyś stał chyba ten pug u Adamanta. Jeśli to ten sam, to straszny "parch" z niego