auto: niebieskie :]
silnik:: na przedzie
moc: z tobą niech będzie.km Pomógł: 9 razy Dołączył: 17 Lip 2009 Skąd: z wioski
Wysłany: Sob 03 Maj, 2014
Właśnie zrobiłem update mojego Galaxy tab 2 7.0 do Androida 4.2.2 i trochę przypadkiem stałem się posiadaczem elektronicznej podstawki pod herbatę...
- jest wolno, bardzo baaaaaaaaaaaaaaaardzo wolno
- odpala się tylko facebook i internet, reszta aplikacji uruchamia się po długim czasie
- żadna z gier się nie uruchamia i powoduje wyskoczenie błędu
Wysłany: Pon 26 Sty, 2015
Ponieważ wielu z uzytkowników eksperckiego forum hothatch.org jest posiadaczami oraz użytkownikami tabletów i ekspertami w ich dziedzinie zadaję eksperckie pytanie do szanownego grona ekspertów hothatch.org:
Przychodzi czas na wymianę tabletu na coś żwawszego i użyteczniejszego niż poczciwy Galaxy tab 2 zastanawiam się jaki model i jakiego producenta wybrać. Po dwóch latach wiem na pewno, że 7" to jak dla mnie już troszkę za mało i celuję w 8-9" (10" ewentualnie, może, w sumie to czemu nie ), tak jak tab2 musi mieć 3G lub 4G bo bez tego jest raczej tylko urządzeniem domowym, oczywiście cztery rdzenie, dobrze, gdyby miał już 2GB ramu, matryca IPS i rozdzielczość 1280x800. Cenowo do 1k PLN
Jakoś nastawiam się na LG G pad, ale może jest coś równie dobrego na rynku o czym nie wiem. Jakieś propozycje, sugestie, podpowiedzi? Może jakiś operator sprzedaje z internetami?
auto: Cupra
silnik:: 2.0t
moc: 300km Pomógł: 14 razy Dołączył: 08 Maj 2009 Skąd: WZ
Może nie spełnia w 100% Twoich oczekiwań (trochę gorsza rozdzielczość i 1gb ramu), ale jestem bardzo zadowolony. W tej cenie nic lepszego nie znalazłem.
Na plus:
1. metalowa obudowa
2. możliwość dzwonienia i wysyłania sms- w moim przypadku ograniczyło się do przekierowywania jednych i drugich na inny numer, ale dzięki temu jak ktoś się dobija na mój stary numer to o tym wiem
3. bardzo dobra cena
Dzięki, ale na pewno odpada. Miałem kiedyś na dzień co prawda nie Kiano a Prestigio, ale jakość działania pozostawiała bardzo dużo do życzenia i domyślam się, że ten będzie miał podobnie
auto: Różne
silnik:: Różne
moc: Różnakm Pomógł: 51 razy Dołączył: 25 Sty 2010 Skąd: Warszawa
Jak mowa o zwiększaniu budżetu to bierze iPad`a - ja mimowolnie, choć zgodnie z moimi przekonaniami przesiadłem się z galaxy tab2 i jest po prostu bajecznie
Wysłany: Wto 27 Sty, 2015
Myślałem o mini ipadzie, ale jakoś nie mogę się przekonać, są szybkie to prawda, ale co do stabilnoiści zdania są podzielone. Brata działa bez najmniejszych zarzutów, a bratowej bywał już w serwisie
Galaxy tab s na pewno spoko, ale nie ma co wydawać worków piniędzy na coś ,co w gruncie rzeczy ma być tylko zabawką. Szukam dalej
auto: Różne
silnik:: Różne
moc: Różnakm Pomógł: 51 razy Dołączył: 25 Sty 2010 Skąd: Warszawa
Ja na 5 iPadow (mama z siostra ostatnio wymieniły na nowsze) 0 problemów. Poza tym serwis Apple jest zajebisty - kiedyś mi padła wibracja w iPhonie 3GS - wymienili na nowego, wszystko trwało z 1,5 tyg chyba.
auto: Brak
silnik:: Triumph
moc: 125km Pomógł: 36 razy Dołączył: 07 Gru 2007 Skąd: Wawa
Na przelomie ostatnich lat, miałem cztery tablety Samsunga, dwa telewizory, ulttabooka, 3 smartfony i ani razu nie musiałem jeszcze korzystać z serwisu.