Sprzedam mojego Mieczysława.
2.8 benz+lpg, kombi 7 osobowe,95r,nalatane 400tys (wyglada na prawdziwe),rdzy brak,lpg zamontowane 1,5 roku temu,5 biegowy automat,2 komplety alu (zimowe 15,letnie 17),
W długim zyciu tylko jedna kolizja (wjechałem w dupe gościowi-stłuczone reflektory,rozwalona atrapa,malowana byla maska,zderzak i od razu przednie błotniki bo wychodziła tam rdza),
Wypas całkiem niezły jak na w124-klima,nivo,elektryka.
Za mojej kadencji (czyli 2 lata) w aucie zrobione-poduszki pod silnikiem,oba tłumiki,wymieniona skrzynia biegów (ale trzeba ja troszke lepiej wyregulowac),przednia szyba bo pękła,amory i sprężyny przód.
Porysowane oba zderzaki,tylny to popękany(kobieta tym jezdziła)
Zdjęcia wrzuce jak umyje
Cena 9tys
Ostatnio zmieniony przez Sob 21 Lut, 2015, w całości zmieniany 1 raz
auto: 500SEC i inne
silnik:: 5.0
moc: 326km Pomógł: 12 razy Dołączył: 10 Maj 2009 Skąd: WZ
Wysłany: Sob 21 Lut, 2015
Rabi, ktore auto ze zdjęć jest przedmiotem dyskusji?
Pamiętam jak wujek miał taką gwiazdę w okolicach 95r 2.8 w ówczesnych czasach był pojemnością rodem z ciężarówki, jak na tamte czasy był to bardzo szybki fur. Chwilę później zamienił na W140 z motorem 3.2 co było abstrakcja na płockich drogach.
Jaki masz środek? Drewienko?
_________________ EM-AIR SYSTEM
www.em-airsystem.pl
Wentylacja | Klimatyzacja | Chłodnictwo
auto: yaris TS
silnik:: 1NZ-FE
moc: nykm Pomógł: 36 razy Dołączył: 16 Maj 2010 Skąd: Katowice
O ja nie masz stojącej gwiazdy na masce
280 to jest zajebistość, mięciutko do przodu, aż nie umiem się doczekać, aż sól się straci z dróg.
_________________ TDI Fahrer
rabarbar [Usunięty]
To najwieksze,pozostałe juz sprzedane
W środku drewienko,niestety w jednym miejscu peknięte,siedzenia ze szmaty (bez dziury na boczku co świadczy o przebiegu poniżej 0,5mln ).
rabarbar [Usunięty]
Gwiazdy nie mam bo mi jakiś chuj urwal ja w katowicach na off festiwalu.Wkurwiłem sie i załozyłem płaski znaczek.Niedawno po razu drugi zerwali mi gwiazde z klapy,no co za kurewstwo po prostu
Wojtek,Twoje 2.8 to m110,moje to m104
auto: yaris TS
silnik:: 1NZ-FE
moc: nykm Pomógł: 36 razy Dołączył: 16 Maj 2010 Skąd: Katowice
rabarbar napisał/a:
Gwiazdy nie mam bo mi jakiś chuj urwal ja w katowicach na off festiwalu.Wkurwiłem sie i załozyłem płaski znaczek.Niedawno po razu drugi zerwali mi gwiazde z klapy,no co za kurewstwo po prostu
Wojtek,Twoje 2.8 to m110,moje to m104
Ano fakt, dzieli je 16 lat.
Kurewstwo z tymi znaczkami, ale jak tną ludziom soft topy w miatach, to mnie już nic nie dziwi