auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Czw 14 Cze, 2007
206 mi się nie podoba, sw - owszem, też oglądam; hdi sobie nie poradzi z paliwkiem...
silnik:: Kent 1.6
moc: nie wiadomokm Pomógł: 26 razy Dołączył: 11 Sty 2006 Skąd: Katowice
stare HDi 2.0 90 Ps (słyszałem ze daje rade z kiepaśnym paliwem) Mi ty mi poprostu niepasujesz to rodzinnego auta jak miniwany SW itp kompakt to jest max
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
że co, mam małego siusiaka to muszę mieć mały samochód? Fak ju!
silnik:: Kent 1.6
moc: nie wiadomokm Pomógł: 26 razy Dołączył: 11 Sty 2006 Skąd: Katowice
hehe zią fajnie wymiatasz sc szczegolnie na pokazówce pod scc i jakość tak w mini vanie czy innym takim to nie to ja się na to nie godze a co do siusiaka to z wiekiem rośnie
jak to ma jezdzic na beleczym to tylko jedna nowatorska firma robila w ostatnich latach takiego diesla: VW 1.9 SDI, niestety dostepne budy nie imponuja oryginalnoscia - ibiza lub skoda fabia. Tu nawet fajna sztuka spelniajaca twoje kryteria (nei wiem czy aktualne ogloszenie):
cechy szczególne:
- 11,5/10,2 0-100
- niewyobrażalna kiepaśność
- gigantyczny wybór świeżych egzemplarzy, w zajebistym stanie
- karykaturalnie prosta konstrukcja - naprawiałbym za grosze (więcej by na puga zostawało )
- w sumie składa się toto ze starych części renaultowskich - powinno być trwałe i tanie w użyciu
Na twoim miejscu zaczął bym zważać na ton , którym się do mnie zwracasz. Nie piliśmy razem wódki , i nie jestem twoim kolegą spod sklepu żebyś używał wobec mnie takich słów .
auto: Peugeot
silnik:: 208 GTi
moc: podobno 230km Pomógł: 98 razy Dołączył: 05 Gru 2005 Skąd: zadupie
Wysłany: Pon 18 Cze, 2007
Fajny.. a mozę doozbieraj i kup MPV
a tak serio nie wolałnyś za tą kasę prawdziwego samochodu - czytaj. Hondy
_________________ when the flag drops the bullshit stops
.....action speaks louder than words....
Misiek_lbn Aż żal się spieszyć na tym forum victory is mine !
auto: Lancer Evo VII
silnik:: 2.0
moc: 330km Pomógł: 17 razy Dołączył: 24 Lut 2007 Skąd: Horsham
Wysłany: Pon 18 Cze, 2007
jezdzilem loganem, owszem czuc tanizne w niektorych miejscach, ale ogólnie masz prawie nowy samochód... silniki reno... ja nie mial bym nic przeciwko :564: