auto: eM
silnik:: jest
moc: ... mam tę moc!km Pomógł: 2 razy Dołączył: 14 Wrz 2011 Skąd: Wrocław / Warszawa
Wysłany: Pon 17 Sie, 2015
Wyjazd na Jastrząb ogólnie udany, tzn. nic sie nie zepsuło nie urwało, itd. Oczywiscie byla walka z temperatura, której nie pomagało to, że jakby trasy nie ustawić to tor jest dosc ciasny i krótki. Główne wady to brak oficjalnego pomiaru czasu i mimo wszystko jezdzenie w grupach. Ok, niby jest 15-20 minut jazdy, ale w tym upale ciagle do kogos sie dojezdzalo, wiec trudno bylo o naprawde czyste okrazenia. Na 3 szybkie kółka przypadały 3 chłodzące, wiec w sumie jezdzenie vs chłodzenie 1:1. Asfalt w odróżnienie od tego z Ułęża w ogóle nie zużywa opon, zrobiłem 80km a zużycie Federali prawie żadne. Na miejscu dobra infrastruktura, sala z klimą na odprawy, kiełbaski, karkówki itd + zimne napoje (ale tylko do 14-1430). o 16 z hakiem koniec zabawy co pozostawiało lekki niedosyt.
W tej konfiguracji wyszło ok 1.800 metrów trasy. Mój bestlap to 1.18.42 wg Race Chrono.
A tak wyglądała pogoń za Corvette.
nie mam pojęcia jak wstawic video tak zeby od razu sie wyswietlalo - edit: udało sie z pomoca życzliwych ludzi:).
Ostatnio zmieniony przez alphaOne Pon 17 Sie, 2015, w całości zmieniany 6 razy
auto: Clio
silnik:: znów jest
moc: ponad stokm Pomógł: 15 razy Dołączył: 07 Kwi 2011 Skąd: WWa
Wysłany: Pon 17 Sie, 2015
was79 napisał/a:
W sumie ciekawie ustawiony fotel, do szczytu kierownicy ledwo co na wyprostowanej łapie (np. 2:18).
Jak wiemy e46 m3 czasy robi sama czy prowadzisz na wyprostowanych rękach, czy też tylko jedną