auto: ...bus
silnik:: jest
moc: jestkm Pomógł: 167 razy Dołączył: 03 Cze 2007 Skąd: z dupy
Wysłany: Pią 15 Cze, 2007 ksenony w H1
Tak sobie myślę czy by sobie nie zapodać ksenonów do samochodu, fabrycznie są założone żarówki H1 i tzw. soczewki, więc myślę, że mogłoby to fajnie się zgrać. Z tego co przyuważyłem na allegro najtańsze kompletne zestawy kosztują już ok. 400-500zł brutto (np. takie coś: http://moto.allegro.pl/it...a_promocja.html , http://moto.allegro.pl/it...ed_gratis_.html ), generalnie wybór jest dość spory.
Może ktoś coś napisać o jakości takich zestawów?
Będą lepiej świeciły od zwykłych żarówek halogenowych?
Jeśli idzie o stronę prawną - zdaję sobie sprawę, że to nielegalne...
Na jednej z aukcji znalazłem takie hasło - "Dla osób które nie mają za duzej wiedzy na temat tych zestawów to informuję że produkują je tylko 3 fabryki na świecie, 2 w Chinach i 1 w Korei. Zestawy które sprzedaję mozesz również kupić pod marką BOSCH, SIEMENS, PHILIPS, OSRAM a takze wielu innch znanych producentów którzy pakują je w swoje kartony i sprzedają za odpowiednio wyższą cenę...:) " - handlarski pic na wodę?
auto: ...bus
silnik:: jest
moc: jestkm Pomógł: 167 razy Dołączył: 03 Cze 2007 Skąd: z dupy
Wysłany: Nie 17 Cze, 2007
dzięki bardzo za odpowiedzi, Panowie
dzięki za namiar na gościa, pogadam z nim.
sosna8 [Usunięty]
mój ziomek w golfie V swojego ojca założył taki bajer i...okazało się że to nie bajer
mówi że jazda w nocy to kompletnie inna akcja niż na zwykłych "pochodniach" - nawet ch*jowo namalowane pasy świecą się jak psu jajca i jest wrażenie jakby się jechało w dzień
wierzę mu bo do pracy sporo robi tras a teraz kupił se A4 i pierwsza inwestycja obok felg to ewłaśnie światełka
p106rallye [Usunięty]
Kumpel ma w r5 gtt i ogólnie zajebiscie świeci,ale : -policja=problem,-przegląd=problem no i na mokrej drodze już tak super nie widać.