Ja dzieki moim znajomym, Kasi i supporcie Kendziego (legendy Wrak Race) dostalem to o to cudo i zostalem zapisany na Wrak Race Silesia
Mozliwosci tego auta i potencjał wyczuwam przeogromny,
dodatkowo to jest Skoda Felicia, protoplasta i wersja concept znanej i szanowanej tu i ówdzie Skody Octavii RS
auto: Skoda 105L
silnik:: 1049 cm3
moc: 43km Pomógł: 32 razy Dołączył: 28 Paź 2010 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 17 Lis, 2015
Igrzyska motorsportu, kolebka motorsportu! Moja Felicja niestety poszła do huty, więc na ten rok planów startowych nie mam, ale w przyszłym powrócę bo to piękna sprawa jest
szybka proba reanimacji, sprawdzenie elektryki , miernik plus zastepczy aku, wystarczyly tylko na 30 km i padla decyzja ze wracamy do Łodzi.
Dzis skoda ma byc sprawdzona jak droga to bedzie naprawa, jesli nie ma sensu tego grzebac, zostanie jako dostawca czesci dla Skoda Wrak Race team na wiosne
auto: Skoda 105L
silnik:: 1049 cm3
moc: 43km Pomógł: 32 razy Dołączył: 28 Paź 2010 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 30 Lis, 2015
To był smutny dzień w historii motorsportu w Polsce. Ale HH WRAK RACE TEAM powróci na wiosnę, choć już może nie Skodami, a perłami motoryzacji przełomu wieków z kraju kwitnącej wiśni
silnik:: 2.3
moc: 110km Pomógł: 44 razy Dołączył: 27 Mar 2011 Skąd: Wilanów 90210
Wysłany: Pon 30 Lis, 2015
U mnie w ducato tez coś pogryzło kable od wtrysków. Dzwoni mechanik pyta czy mam odcięcie zapłonu jakieś. Co dziwne miesiąc temu dzwonił z takim samym pytaniem ws bmw. Więc już wiedziałem, że nie mogą go odpalić. Naładowali akumulator i nic. Później dzwoni i pyta czy to ja poprzecinałem te kable i czy one mają tak wisieć