auto: -
silnik:: 0.0
moc: 000km Pomógł: 38 razy Dołączył: 20 Gru 2005 Skąd: z polecenia
Wysłany: Wto 19 Cze, 2007 brak 1-ki
Tak jakby jej nie bylo: wrzucasz od razu na 3-ke, nie ma mozliwosci by wprowadzic gale w pierwsza pozycje. Wiec ruszamamy z 2-ki.
Napewno nie jest to dzwignia i drazek, sprawdzalem.
Any ideas?
Misiek_lbn Aż żal się spieszyć na tym forum victory is mine !
auto: Lancer Evo VII
silnik:: 2.0
moc: 330km Pomógł: 17 razy Dołączył: 24 Lut 2007 Skąd: Horsham
Wysłany: Wto 19 Cze, 2007
ja w autosanie też nigdy 1 nie używam, więc pewnie też jeździsz autosanem
dokladnie, mysle ze chyba latwiej od razu przelozyc cala skrzynke (co dzieki Tobie Dziku, wieeeeelkie dzieki, jest teraz mozliwe :564:) niz szukac bledu.
Przy tej smiesznej konstrukcji, gdzie skrzynia jest za zderzakiem przed silnikiem, jest idealny dostep od dolu.
w tym momencie jedyne co moge zrobic to dac "pomogl". Odwciecze sie na miejscu! :564:
W kazdym razie jestem mega happy bo z tego co slyszalem to dostalem cala mechanike i wiele innych gratow do karoserii, dokladnie na tym mi zalezalo, blache w obu budach mam niezla. Znalezc graty do nich to mistrzostwo, tych samochodow juz wcale na drogach nie widac.
Zaladunek troche trwal, z tego co pamietam:
silnik kompetny
skrzynka
gaznik
szyby, chyba przednia i kilka bocznych
zawieszenia troche
kola z oryginalnymi felgami
wiazka
auto: Clio Sport
silnik:: 2.0
moc: 201km Pomógł: 53 razy Dołączył: 10 Sty 2006 Skąd: Warszawa
hmm... dzisiaj ogladalem wheelers dealers i robili VW GTI MK I i tez jedynka nie wchodzila wiec gosc wymienil te wszystkie ciegla czy cos takiego co przeklada ruch wajchy na zmiane biegu w skrzyni i zaczelo dzialac..
_________________ Niech się dzieje wola nieba, z nią się zawsze zgadzać trzeba.