oddaje niedługo kierownice do obszycia skórką i muszę ją najpierw zdjąc a potem wysłac do Kamiennej góry
problem polega na tym że jak elektryk ją zdejmie (w sensie odepnie tak że ja sam po dojechaniu na parking domowy ją będę mógł ściągnac) to pojawią mi się błędy w cpu a usuwanie ich to może byc nawet 150zł
chcę tego uniknąc i szukam elektryka który to zrobi u siebie i będę mógł u niego zostawic auto to wtedy nie wyświetlą się żadne błędy - CZY ABY NA PEWNO??
jeśli mówię jakąs bzdurę to słucham poprawek??
jeśli nie to byłbym wdzięczny za telefony do elektryków (z wawy) do których warto zadzwonic
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Wto 19 Cze, 2007
Hmm a nie mozesz jej po prostu ściągnac pod domem? Bez jeżdzenia do elektryka.
sosna8 [Usunięty]
też o tym myslałem ale za "męski narząd do ruchania" nie wiem jak
pozatym do jakiego tapicera nie dzwoniłem to mówili elektryk, elrktryk, elektryk...raczej to nie przypadek i do zwykłego mechanizatora nie ma co jechac
sosna8 napisał/a:
też o tym myslałem ale za "męski narząd do ruchania" nie wiem jak
pozatym do jakiego tapicera nie dzwoniłem to mówili elektryk, elrktryk, elektryk...raczej to nie przypadek i do zwykłego mechanizatora nie ma co jechac
Nie wiem, ja sie generalnei nie znamna mechanice zdejmowaniu kierownic itd, ale jak potrzebowalem zdjac kiere w saxo to nie wpadlem na to zeb jechac gdzies ja zdjac, po prosu wzialem klucz do reki i scignalem kierownice, nie bylo tam zadnej filozofii. Odpiolem tylko akumulator zeby poducha niedzialala i tyle.
auto: brak
silnik:: brak
moc: 1km Pomógł: 23 razy Dołączył: 24 Lut 2006 Skąd: Wch
sosna8 napisał/a:
do Kamiennej góry
To niedaleko odemnie od domu- jeżeli wysyłasz ją już taki kawał to myśle że mam zdecydowanie lepszego czlowieka od obszywania kierownic mimo że efektów pracy Twojego nie widziałem
Jak będziesz zainteresowany wyślę Ci fotki jego pracy u mnie w aucie
auto: Mazda MX5
silnik:: 1596
moc: 110km Pomógł: 78 razy Dołączył: 04 Gru 2005 Skąd: Warszawa Wola
sosna ogarnij życie.
Wez jakis srubokret i ja poprostu odkręć. Zrób jak loko mówi, odepnij wcześniej kleme z aku
sosna8 [Usunięty]
Wysłany: Śro 20 Cze, 2007
chyba mądrze mówicie chłopaki
bo jak odłącze aku to nie ma chuja żeby sie komp pokapował że coś sie pierdo.li bo żaden sygnał do niego nie dotrze
a załącze dopiero jak podłącze poduche (tylko jeszcze poduche podłączyc musze)
kuźwa chyba jednak zawioze auto do elektryka bo oni to za 40zł robią razem z założeniem spowrotem
sosna8 [Usunięty]
szymlorek napisał/a:
To niedaleko odemnie od domu- jeżeli wysyłasz ją już taki kawał to myśle że mam zdecydowanie lepszego czlowieka od obszywania kierownic mimo że efektów pracy Twojego nie widziałem
Jak będziesz zainteresowany wyślę Ci fotki jego pracy u mnie w aucie
powiem ci szczerze że tam gdzie ja chce to zrobic to też ładnie im to wychodzi więc jeśli twój ziom robi to poniżej 140zł i zrobi to w dniu w którym do niego przyślę kiere i odeśle to jak najbardziej jestem zainteresowany
sosna8 napisał/a:
chyba mądrze mówicie chłopaki
bo jak odłącze aku to nie ma o jejku jejku!!! żeby sie komp pokapował że coś sie pierdo.li bo żaden sygnał do niego nie dotrze
a załącze dopiero jak podłącze poduche (tylko jeszcze poduche podłączyc musze)
kuźwa chyba jednak zawioze auto do elektryka bo oni to za 40zł robią razem z założeniem spowrotem
Kurka nie cuduj znów założenie poduchy to tak samo żadna filozofia, tam jest jeden kabelek zakończony wtyczka i tak samo jak go rozpinasz tak samo go spinasz, jak do gniazdka w kontakcie, robisz to codziennie