auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 18 Cze, 2007
eM napisał/a:
A ja bym chcial zegarek binarny:
Moze nie jest to taki prestiz jak zegarek za 5tysi,
ale mialbym satysfakcje ze nikt oprocz mnie nie umie zobaczyc na nim ktora godzina
Em - zle nas zrozumiales. Dla mnie osobiscie Tag Heuer to zaden prestige. Prestigem moze byc noszenie tylko i wylacznie limitowanych wersji ale IWC, Vacherona itd... Tylko takie zegarki kosztuja min. 120.000 PLN - a co najsmieszniejsze to i tak musisz byc w dobrym towarzystwie zeby ktos ten prestige docenil
Tag Heuer to bardzo fajne firma chociaz robi sie troche masowa ostatnio.
swoja droga znalazlem cos takiego:
http://www.toys4boys.pl/index.php?description=585 - i przyznam ze nie bardzo rozumiem. Przeciez ten przycisk mozna nacisnac dwa razy i miec czas do odczytania godziny. Poza tym jaki w nim jest bajer, jak mam zegarek pod koszula to nikt inny godziny tez nie odczyta
auto: BMW Pomógł: 4 razy Dołączył: 02 Gru 2005 Skąd: Kraina Grzybów
Hehehe
no wlasnie nie rozumiesz, i malo kto rozumie
I dlatego nie musze kupowac zegarka za 120tysi ktorego wartosci tez nikt nie rozumie.
Oszczedzam 119500PLN
auto: XR2
silnik:: Kent 1.6
moc: nie wiadomokm Pomógł: 26 razy Dołączył: 11 Sty 2006 Skąd: Katowice
Bad-i napisał/a:
Hehehe
I dlatego nie musze kupowac zegarka za 120tysi ktorego wartosci tez nikt nie rozumie.
Oszczedzam 119500PLN
auto: Clio I,
silnik:: 2.0
moc: 260,km Pomógł: 40 razy Dołączył: 08 Cze 2006 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 19 Cze, 2007
eM napisał/a:
Hehehe
Oszczedzam 119500PLN
Proste nie ?
no nie rozumiem bo chyba kazdy moze odczytac godzine z tego zegarka, przynajmniej tak on wyglada z opisu
auto: ...
silnik:: ...
moc: ...km Pomógł: 49 razy Dołączył: 16 Lut 2006 Skąd: Kraków
Wysłany: Czw 21 Cze, 2007
Bad-i napisał/a:
eM napisał/a:
Hehehe
Oszczedzam 119500PLN
Proste nie ?
no nie rozumiem bo chyba kazdy moze odczytac godzine z tego zegarka, przynajmniej tak on wyglada z opisu
Każdy może odczytać pod warunkeim ze ogarnie kod binarny.
Ja nie lubie takich gadżetów, zycie trzeba sobie upraszczać a nie zbędnie komplikować.