Grzesiek VTS You cant handle the truth! Czy to jest saxo ??
auto: saxo 2 x 16V
silnik:: 1.6
moc: 136 i ??km Pomógł: 19 razy Dołączył: 13 Gru 2005 Skąd: Kraków
Wysłany: Pią 10 Mar, 2006
Skrzynia jest z saxo z 1999 roku a nie z 2002 bylem ogladac saxo u tego goscia bo mial na sprzedaz,i przebieg jak pamietam mial kolo 130 tysia,za taka kase to mam skrzynie na gwarancji 3 miesiecznej :diabel: gosci ma duzo.Tu jest inny kolo co ma calego na czesci z 2001 roku wiec moze i kompa ma
Kiedy mialem okazje kupic saxo VTS 16V na czesci za 4.800zl z 2001 roku fakt ze uszkodzone,ale silniki i wszyski elementy mechaniczne byly sprawne,ale portfel byl pusty wiec nie mialem czym szalec ,zrobil bym sobie caly zapas czesci do saxo vts moze kiedys tak zrobie teraz szukam saxo tylko na czesci.
ja juz skrzynke mam Saxorulez mi zalatwil taka z 206 1,6 16V
trzeba tylko zmienic przelozenie glowne i jeden trik i bedzie dzialac-mam nadzieje :547:
[ Dodano: Pią 10 Mar, 2006 ]
to jak to jest z tymi skrzyniami? kto ma odpowiednia, a kto nie bo ja juz kurwa nie wytrzymuje z ta moja skrzynia, juz druga probuje wsadzic i za kazdym razem cos jest nie tak!! juz qrwicy dostaje i chyba znowu musze szukac nowej
jebane skrzynie!!
[ Dodano: Sob 11 Mar, 2006 ]
skladanie skrzyni w toku......jak teraz cos qrwa znowu nie wyjdzie to sie naprawde wqrwie bo juz mam dosc tej skrzyni i albo kupie ta z otoMoto albo sprzedam to auto w pizzzdu
:560: :560: :560: :560: :560: :560: :612: