Nie podobało mi się do póki w nim nie usiadłem. To jedyne wnętrze w którym przebolałbym ekran tego typu. Jak widać posiada ono dużą ilość futurystycznych zaokrągleń, które Mercedes ciągnie od lat 80'tych. Poza tym bardzo dobrze mi się wsiadało do/wysiadało z tej a klasy.
Alexxx, na razie rozmawiamy jeszcze o samochodach. Jak przejdziemy do iPhone'ów na kółkach to damy znać
auto: Clio
silnik:: znów jest
moc: ponad stokm Pomógł: 15 razy Dołączył: 07 Kwi 2011 Skąd: WWa
Wysłany: Wto 24 Mar, 2020
Alexxx napisał/a:
B-Rey napisał/a:
Alexxx, na razie rozmawiamy jeszcze o samochodach. Jak przejdziemy do iPhone'ów na kółkach to damy znać
Ok, czyli jak dojdziecie do XXI wieku w dywagacjach stylistycznych to wołajcie.
Trendy na rynku się zmieniły. Ze względu na ekologię, ochronę środowiska i konieczność spełniania norm EURO Pierdylion wszystkie nasze siły skierowaliśmy na produkcję narodowego samochodu elektrycznego Izera. Już niebawem zobaczymy go na naszych drogach. Przy okazji zapraszam wszystkich zainteresowanych na pierwsze jazdy próbne wersja hatchback (na początku przyszłego roku). Wersja SUV i Minivan opuszczą linie produkcyjne w VI kwartale 2024 roku.