auto: Różne
silnik:: Różne
moc: Różnakm Pomógł: 51 razy Dołączył: 25 Sty 2010 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto 27 Paź, 2020 Zakup i instalacja Windowsa i Office
Panowie,
Od kiedy sprzęt IT zapewniała mi firma a ja przesiadłem się prywatnie na jabłko totalnie wypadłem z tego typu tematów.
Mam pustego, sformatowanego lapka i potrzebuje zainstalować mu windowsa i pakiet office podstawowy. A przed instalacja kupić gdzie, jak, albo komu to oddać żeby ogarnął, albo może ktoś z Was świadczy takie usługi?
Wiadomka, szukam reasonable price, inaczej wjeżdżam z buta do pierwszego gościa który mi się wyświetli w Google
auto: Xsara VTS
silnik:: XU10J4RS
moc: 167km Pomógł: 3 razy Dołączył: 07 Maj 2012 Skąd: Warszawa
Wysłany: Śro 28 Paź, 2020
Na kinguin.net albo g2a masz licencję Windowsa za ~100 PLN, Office podobnie. Czy legalne - nie wiem, nie analizowałem. Działać dzialają. Więc jak do użytku prywatnego to bym pewnie zaryzykował. Do instalacji Windowsa potrzebny Ci będzie pendrive (pewnie 8 albo 16 GB). Powinieneś sam ogarnąc.
_________________ Understeer is a crime (C) Colin McRae
Na allegro jest firma co sprzedaje legalne licencje. Kupiłem od nich win10 pro i office`a. Z aktywacja nie było problemu, wsparcie techniczne jak należy i jak na razie działa. Cena śmieszna. Zaraz znowu będe brał office bo za taką kasę szkoda się męczyć z szukaniem kluczy po necie
auto: Różne
silnik:: Różne
moc: Różnakm Pomógł: 51 razy Dołączył: 25 Sty 2010 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 14 Gru, 2020
Dobry trop - ja na razie zainstalowalem Winde i sie okazuje ze generalnie działa bez aktywacji a, że nie muszę mieć office'a na lapku bo wszystko idzie przez citrixa to generalnie temat mam z bani