auto: GolfMk4
silnik:: V6
moc: 500+km Pomógł: 20 razy Dołączył: 18 Maj 2007 Skąd: Bielsko-white
Wysłany: Pon 02 Lip, 2007
Na pewno ładnie zagra (Infinity to Infinity), ale żeby pokazać 100% mocy i klarowności dźwięku trzeba podpiąć pod jakiś w miarę wzmacniacz...no i dobrze zamontować a nie przykręcić do blaszki:D Po założeniu jeszcze pograć jakiś czas delikatnie...a potem możne szaleć:D
_________________ 'gdybym był młody i bez kasy, kupiłbym BRZ'
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Wto 03 Lip, 2007
no to lux - w takim systemie pewnikiem dadzą radę
silnik:: V6
moc: 500+km Pomógł: 20 razy Dołączył: 18 Maj 2007 Skąd: Bielsko-white
Dadzą rade:) Ale zwróć uwagę na montaż głośników, bo jest baardzo ważny...wiesz, odpowiednia podkładka (z mdf-u), no i fajnie było by wyciszyć przynajmniej drzwi. No a jak podłączasz system do wzmaka...przód na 2 kanały i sub na mostku też na 2? czy jakoś inaczej?
_________________ 'gdybym był młody i bez kasy, kupiłbym BRZ'
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
no a jak inaczej? Jeśli sub ma 1 cewkę to tak będzie najrozsądniej...
silnik:: czysty
moc: ze 230km Pomógł: 12 razy Dołączył: 16 Gru 2005 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon 16 Lip, 2007
wiem że pitt miał w swoje ex i wsumie fajnie to grało,
ja mam hertza i też jest oki, cena podobna
sosna8 [Usunięty]
Wysłany: Wto 17 Lip, 2007
no jak dla mnie zaje bisty zestawik za zaje bista cenę!!!
szkoda tylko że nie można przed kupnem poruwnac z innymi, ale muszą dawac radę!!!
Ja też się namierzałem do swojej bryki na kupno jakichś 165 i polecano mi infinity ale już nie pamiętam modelu...ale gdy podpiąłem radio i w papierach znalazłem jakieś włoskie rachunku z firmy Hertz...wtedy zainteresowany rozkręciłem boczek i moim oczom ukazały się hertze HV200 w przednich drzwiach i jakieś inne hertze 165 z tyłuw boczkach - ostry fart bo jakby gosc był świadomy tego co mi sprzedaje w aucie to by coś o tym wspomniał albo by to przed sprzedaża wyjął...ja bym tak przynajmniej zrobił na jego miejscu
jak weźmiemy kalkulator to się okaże że oddał koleś coś za co ja bym musiał zabulic 800-900PLN, a nie użył tego faktu jako argument przy sprzedaży ani nie wyjął sprzętu i nie sprzedał oddzielnie chociażby na allegro