auto: GolfMk4
silnik:: V6
moc: 500+km Pomógł: 20 razy Dołączył: 18 Maj 2007 Skąd: Bielsko-white
Wysłany: Sob 21 Lip, 2007 OSRAM diadem
Mam pytanko...potrzebuję pilnie żarówki Osram diadem (albo inne koloru niebieskiego do specyficznej lampy tylnej, żaden wiejski tuning ), ale koniecznie świecące na czerwono. Na Alle... jest pełno tych żarówek, ale tylko d kierunkowskazów...help
_________________ 'gdybym był młody i bez kasy, kupiłbym BRZ'
auto: Sitroen
silnik:: D16Z28K76W11
moc: milijonkm Pomógł: 36 razy Dołączył: 21 Maj 2006 Skąd: Z dupy
Wysłany: Sob 21 Lip, 2007
silnik:: brak
moc: 1km Pomógł: 23 razy Dołączył: 24 Lut 2006 Skąd: Wch
Wysłany: Pon 23 Lip, 2007
Jeżeli zależy Ci na lansowaniu się niebieską żarówką to bierz diadem- jeżeli chcesz mieć biały klosz to Philips silver vision. Ja miałem diademy w Lupo i trochę się zawiodłem bo patrząc na lampe widoczne były różne kolory od niebieskiego po pomarańczowy przez powłokę którą pokryta jest żarówka. Diadem natomiast ma tą przewagę że wytwarza mocniejsze światło dzięki czemu w dzień jest tak samo jeżeli nawet nie bardziej skuteczna niż zwykła pomarńczowa żarówka - philipsy dają nieco słabsze światło.
auto: GolfMk4
silnik:: V6
moc: 500+km Pomógł: 20 razy Dołączył: 18 Maj 2007 Skąd: Bielsko-white
Wysłany: Pon 23 Lip, 2007
to nie kwestia lansu, ale faktu, że nigdzie nie moge dostać takiej żarówki do świateł stop...nawet w bmw takiej nie mają...a w końcu to jest opcjonalna lampa bmw, żaden tuning-gadżet :566:
_________________ 'gdybym był młody i bez kasy, kupiłbym BRZ'